Elevă de excepție, voluntar la SMURD. Vrea să devină medic!

Elevă de excepție, voluntar la SMURD. Vrea să devină medic!

Daria Corbeanu este elevă la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Este în clasa a XI-a și, de aproape un an, este voluntar la ISU Gorj.

Merge cu medicii la intervenții și dă o mână de ajutor celor care au nevoie. Cel mai mare vis al său este să devină medic. Pentru asta, se pregătește cu cei mai buni salvatori din cadrul ISU Gorj. „Sunt de aproape un an voluntar la SMURD. Mi s-a părut foarte interesant. Sunt elevă în clasa a XI-a. Vin la SMURD în general după ore. Îmi împart timpul și între liceu, și între ISU. Am medici și foști medici în familie. Îmi doresc și eu să merg la Facultatea de Medicină. Este foarte emoționant pe teren. Toate intervențiile m-au marcat într-un anumit fel. Înainte de a merge la facultate, eu am vrut să optez pentru voluntariat aici la ISU”, ne-a mărturisit Daria Corbeanu.

În weekend sau după ore, Daria găsește timp să îmbrace uniforma SMURD și să meargă la intervenții. Nu a regretat niciun moment că a ales să-și petreacă timpul liber în acest fel. „Vin și în weekenduri. Familia și prietenii mă susțin. Familia mea este mândră că mă implic în astfel de activități. Și aici, la SMURD, am fost primită foarte bine. Mă văd ca o colegă a lor. Când ajungem la o intervenție, ne împărțim sarcinile. Este o satisfacție enormă să știi când faci bine, când contribui să salvezi o viață”, a mai spus Daria.

Citește mai mult pe Pandurul https://bit.ly/38XymMh

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate