Elena si Gratiela, replici taiose in timpul consiliului de nominalizare! "Spuneti voi baieti, ca mie imi e rusine sa spun!" Iata ce dezvaluire uluitoare a facut Gratiela despre colega sa!

Elena si Gratiela au ajuns din nou la cutite, aruncandu-si vorbe grele, mai intai pe insula si apoi in timpul consiliului de nominalizare.


In articol:

Dupa castigarea celor doua jocuri de imunitate, de saptamana aceasta, parea ca situatia in echipa Faimosilor este una pasnica si totul indica faptul ca acestia se inteleg din ce in ce mai bine.

Chiar si Elena Ionescu, cea care fusese etichetata initial drept oaia neagra a grupului, parea ca fusese acceptata in cele din urma de toti colegii sai.

Insa lucrurile au scapat din nou de sub control, astazi, cand intre Elena si Gratiela a izbucnit o cearta apriga. Elena s-a simtit iar respinsa si marginalizata, dupa ce Gratiela nu i-a permis sa o ajute in pregatirea alimentelor primite drept recompensa in cel mai recent joc.

Citeste si: DE CE a fost ucis de fapt Emi Pian. Declaraţia bărbatului care l-a lovit cu cuţitul - capital.ro

Cele doua colege de echipa si-au adresat replici dure mai intai pe insula si apoi au reluat conflctul in timpul consiliului de nominalizare, unde au continuat sa isi arunce jigniri grave. Iata pana unde s-a ajuns:

Citeste si: Un nou conflict in tabara Faimosilor! Cearta dinte Elena si Gratiela a recidivat! Iata ce replici acide si-au spus cele doua concurente! Gratiela a fost enervata pana la lacrimi!

Citeste si: Victorie decisiva! Inca un concurent va fi trimis spre eliminare! Iata ce echipa a castigat imunitatea la "Survivor Romania"!

Citeste si: Panica in tabara Razbonicilor: Andi s-a accidentat in timp ce cioplea un lemn! Colegii sai au chemat urgent medicul! Iata ce a patit Razboinicul!

Citeste si: Claudia, primele declaratii despre nominalizarile facute de colegii sai! "Andi le-a testat loialitatea!" Iata ce a spus Razboinica despre Andi!

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important in evolutia concurentilor, acestia putand sa-si voteze favoritii si, astfel, sa ii mentina in joc.  Modalitatea de votare va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurentii vor fi nevoiti sa isi dezvolte adevarate strategii de supravietuire, sa se integreze in echipa din care fac parte si sa faca fata provocarilor dificile aparute in viata de zi cu zi din jungla Dominicana. Abilitatile de adaptare, echilibrul psihic, indemanarea si rezistenta fizica le vor fi cei mai buni aliati in parcursul lor.     

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies