Elena Merisoreanu, mama si bunica model! Artista are o familie frumoasa insa este suparata ca fiicele si nepotii intentioneaza sa se mute definitiv in SUA! Iata cum arata nepotelele acesteia si cat de talentate sunt

Cantareata a venit insotita si de cea pe care o considera fiica sa adoptiva, Adriana Antoni.

Cantareata a marturisit ca este o mama si o bunica implinita, deoarece are cea mai frumoasa familie. Aceasta a venit insotita de una dintre fiicele sale, de nepotul cel mare, si de mezinele familiei, cele doua nepotele, insa li s-a alaturat si Adriana Antoni, cea pe care o considera fiica sa de suflet.

Adriana a recunoscut ca o cunoaste de foarte multi ani pe Elena, care i-a fost mentor si de la care a invatat multe lucruri bune, printre care si tehnici de machiaj.

Elena Merisoreanu a marturisit ca isi adora fiicele si nepotii si ca isi doreste sa ramana mereu o familie unita, insa are totusi o mare neliste deoarece nepotul ei isi doreste sa plece in America.
"Viata mea nu are sens fara familia mea, bunica este cea mai importanta persoana din viata mea!", a spus nepotul Elenei.
Iata cum a reactionat artista la afirmatiile nepotului ei si ce a declarat despre poiectele sale muzicale:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate