Exclusiv! Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț: "Să vină dragostea, fericirea"

,

Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț. Am fost curioși să aflăm dacă mai crede în dragoste adevărată, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.


In articol:

Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț. 

Separarea de fostul soț nu a fost una ușoară pentru Elena Ionescu, mai ales că cei doi au și un băiețel împreună, dar cu timpul, vedeta a învățat să accepte situația și să se gândească cu optimism la viitor. Acum, Elena Ionescu ne-a mărturisit că este pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. 

Citeste si: Ținuta i-a jucat feste, iar prietenii virtuali i-au atras atenția: "Se văd chiloțeii." Cum a apărut Elena Ionescu în public?

Exclusiv! Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț: "Să vină dragostea, fericirea"

A trecut printr-un divorț, dar asta nu o împiedică pe Elena Ionescu să creadă în continuare în dragostea adevărată. Întrebată dacă mai crede în dragoste după un astfel de moment dureros, câștigătoarea de la "Survivor România" nu a stat prea mult pe gânduri și a fost cât se poate de sinceră.

"Elena va crede tot timpul în dragoste, va trăi intens, va risca până la ultimul și nu o va face cu regret pentru că asta e viața.

E frumoasă, trebuie trăită, exploatată și sunt convinsă că fiecare moment vine atunci când ești pregătit sau când ai nevoie de el așa că nu mă opun. Să vină dragostea, fericirea, tot ce se poate.", a spus Elena Ionescu.

 

Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel?

Cum a reacționat fiul Elenei Ionescu când l-a întâlnit pe Emanuel? Vedeta ne-a povesit într-un interviu exclusiv cum s-a comportat micuțul, dar și cum se înțeleg cei doi.

Din imaginile pe care Elena Ionescu le-a postat recent pe instagram s-a putut observa că fiul ei și Emanuel Neagu se înțeleg foarte bine, astfel că, dacă cei doi ar lua decizia de a forma un cuplu, cu siguranță cel mic l-ar îndrăgi foarte tare pe fostul concurent de la" Survivor  România". Elena Ionescu ne-a povestit cum a reacționat micuțul atunci când l-a văzut pentru prima oară pe noul prieten al mamei lui.

Citește continuarea  aici.

Citeste si: Elena Ionescu este castigatoarea “Survivor Romania”!

Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț. Ce spune despre relația cu Emanuel?

Deși în prezent nu formează un cuplu, ci sunt doar foarte buni prieteni, Elena Ionescu nu exclude posibilitatea ca, în viitor, relația cu Emanuel să ajungă la un alt nivel, având în vedere că are sentimente pentru el.

Vedeta ne-a mărturisit că lasă lucrurile să evolueze de la sine.

"Am învățat în viață să nu spun niciodată, niciodată pentru că nu știi ce se poate întâmpla, însă, într-adevăr, a fost un om aproape de sufletul meu, un om drag (n.r Emanuel), un om cu care am rezonat foarte bine din multe puncte de vedere poate pentru că am avut chestii în comun gen corectitudine, stil de viață, cumva trăind într-o branșă asemănătoare. M-am simțit cumva atașată de el ca om și nu se știe niciodată. Ideea e că e frumos să trăim spontan și să lăsăm să vedem ce vrea Dumnezeu.", ne-a mărturisit Elena Ionescu.

Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț. Cu toate că multe femei rămân cu frica de eșec după o experiență dureroasă cum este cea a divorțului, Elena Ionescu privește cu încredere spre viitor și crede în continuare în dragostea adevărată.

Citeste si: Elena Ionescu, reacție savuroasă după ce a fost întrebată dacă s-a sărutat cu Emanuel de la Survior

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un celebru doctor roman a facut dezvaluirea! Cum se poate incheia epidemia de coronavirus

Efecte neașteptate ale pandemiei - Achiziţiile de avioane private au explodat

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Bomba la ''Puterea dragostei''! Doi dintre cei mai sexy fosti concurenti s-au cuplat? Nimeni nu se astepta la ei

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Motivul pentru care Mary a mers singură la petrecere

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies