Elena Ionescu a spus de ce nu începe o relație cu Emanuel: "Preferăm să..."

Author: B.H.

În ultima vreme sunt din ce în ce mai apropiați și mulți dintre urmăritorii Elenei Ionescu s-au întrebat de ce nu formează un cuplu cu Emanuel. Artista a dezvăluit adevăratul motiv.

Elena

Ionescu și Emanuel Neagu au rămas foarte buni prieteni după ce au participat la "Survivor România" și având în vedere că de când s-au întors din Republica Dominicană au fost văzuți mai tot timpul împreună, prietenii de pe instagram au întrebat-o pe Elena de ce nu își dorește să ducă relația cu Emanuel la un alt nivel și să formeze un cuplu.

Citeste si: Roxana, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei, la un salon de infrumusetare!

Elena Ionescu a spus de ce nu începe o relație cu Emanuel: "Preferăm să..."

Susținătorii Elenei Ionescu și-ar dori să o vadă alături de Emanuel Neagu, aceștia fiind convinși că cei doi foșți concurenți de la "Survivor România" ar forma un cuplu foarte frumos. Deși Emanuel nu a negat că ar avea sentimente pentru Elena, cei doi sunt doar foarte buni prieteni și petrec foarte mult timp împreună.

Elena Ionescu are o mulțime de prieteni pe instagram și pentru că își dorește să păstreze legătura cu aceștia și să răspundă la toate curiozitățile, aceasta nu a ezitat să ofere răspunsuri la întrebările urmăritorilor de pe instagram. Astfel, ea a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să înceapă o relație cu Emanuel.

Citeste si: Cum a apărut Mary la botezul lui Dominic? Cu greu a putut fi recunoscută!

"Preferăm să păstrăm o relație de prietenie frumoasă. Nu suntem împreună. Ne înțelegem foarte bine și cel mai probabil vom avea mai multe colaborări împreună.", a scris Elena Ionescu pe instagram.

Astfel, Elena Ionescu și Emanuel Neagu nu doar că sunt foarte buni prieteni, ci și-au propus să colaboreze și din punct de vedere profesional în viitorul apropiat. 

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Ținuta i-a jucat feste, iar prietenii virtuali i-au atras atenția: "Se văd chiloțeii." Cum a apărut Elena Ionescu în public?

Un clip video postat de Elena Ionescu pe instagram le-a atras imediat atenția prietenilor virtuali. Ce au observat în imagine?

Elena Ionescu a mers la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look, iar ținuta pe care a ales să o poarte i-a jucat feste de această dată. Evident, cei ce o urmăresc pe instagram au fost foarte atenți la detalii și nu au ezitat să îi atragă atenția câștigătoarei de la" Survivor  România".

SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert, favoritul publicului, accidentare grava la Survivor Romania! Ce se intampla cu Razboinicul in aceste momente

În imaginile surprinse la salonul de înfrumusețare, Elena Ionescu a purtat un top lung, alb, la care a asortat o pereche de pantaloni scurți. Atunci când s-a filmat pentru a le arăta prietenilor de pe instagram schimbarea de look, Elena Ionescu a ales să stea picior peste picior, poziție care i-a făcut pe urmăritorii săi să creadă că în imagini se vede lenjeria intimă.

Un prieten de pe instagram i-a atras atenția:  "Elena, se văd chiloțeii."   Vedeta a răspuns imediat, precizând că nu este vorba despre lenjeria intimă, ci despre o pereche de pantaloni scurți:  "Sunt blugi scurți, deci nu e panică."

Citeste si: S-A AFLAT ADEVĂRUL! Asiana Peng i-a săgetat inima unui războinic la Survivor România! ”Îi plăcea mult de ea”! Ce se întâmplă acum?Un concurent aruncă în sfârșit bomba