Elena Basescu, implicata intr-un ACCIDENT RUTIER! Vezi cum se simte fiica presedintelui

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, a fost implicata intr-un accident rutier in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, aceasta mergand la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru investigatii.

Accidentul a avut loc in jurul orei 14.30, in zona Pietei Charles de Gaulle, dupa ce un barbat aflat la volanul unui autoturism de teren nu ar fi cedat trecerea si s-a ciocnit cu masina condusa de Elena Basescu.

Elena Basescu a mers la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru investigatii medical. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu este insarcinata in luna a cincea.
##VIDEO123327##

Sursa: Mediafax.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies