„Ele au făcut niște mici alianțe”. Apar primele certuri între fetele din „Casa iubirii”! Nu ratați o nouă ediție incendiară de joi, 8 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 feb 2024, 17:59

Apar primele certuri între concurente

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, apar primele conflicte între fete.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, apar primele certuri între fete.

Apar primele certuri între fetele din „Casa iubirii”

În episodul de mâine, Robert va declara în fața tuturor că Larisa este fata pe care o alege și cu care vrea să continue.

În tot acest timp, Ștefan va râde și se va ascunde în spatele lui Patrick, iar Larisei îi va sări în ochi acest aspect și va reacționa imediat.

Citește și: Surpriză de proporții în camera roșie! Ștefan i-a furat primul sărut frumoasei Aleyna! Iată cum a reacționat Larisa și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii! „Te prind eu și te mai pup o dată!”

„Referitor la subiectul anterior, am fost cât se poate de precis că tu ești singura fată pentru care eu optez”, va declara Robert.

„Ce s-a întâmplat, Ștefan?”, va spune, deranjată, Larisa.

„De două ori i-am zis neața Aleynei, continuați, o zic și a treia oară că e cu noroc”, va spune Ștefan, care pare să fie deranjat de faptul că nu poate vorbi cu Aleyna pe conexiune.

Citește și: Cosmin le ține în suspans pe Ștefania și Bianca! „Nu am un verdict deocamdată!” Aflați cum au reacționat cele două concurente devenite rivale și ce s-a întâmplat în Casa iubirii

„Ți se pare că a exagerat Larisa în vreun fel?”, va întreba Patrick.

Aleyna va întări nemulțumirea lui Ștefan și va da de înțeles că Larisa ar încerca să facă „legea” când vine vorba de cine vorbește pe conexiune.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1732/20382697/1/aleyna-larisa.jpg

„Da, pentru că ea are subiectul de conexiune, nu vorbim pe conexiune, când vrem să vorbim de ce vorbim, de ce întrerupem”, va spune Aleyna.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Virgina aruncă bomba! S-au aliat Julia și Larisa împotriva fetelor?

Tot mâine, Virginia va afirma că Larisa și Julia au o problemă cu fetele noi din casă, iar Patrick va afirma că, probabil, noile concurente din acest sezon le percep ca pe

o amenințare pe Julia și Larisa, ele fiind în competiție încă din sezonul 2. Totuși, Virginia îl va contrazice pe Patrick spunând că, de fapt, Julia și Larisa au făcut alianță.

„Nu, voi aveți o problemă cu noi!”, va spune Virginia.

„N-am nicio problemă! Spune, Virginia”, va afirma Larisa.

„Îți dai seama că, probabil, fetele noi le percep pe cele vechi altcumva”, va declara Patrick.

„Nu, nu le percepe nimeni, ele au făcut niște mici alianțe”, va spune Virginia.

„Cine a făcut alianță cu cine?”, va întreba Larisa.

„Tu cu Julia”, va răspunde Virginia.

„Ce alianță am eu cu Julia?”, va întreba Larisa.

„Julia, gurile rele pe aici prin casă spun că ai o atitudine foarte, foarte urâtă față de fetele noi și că nu este admisibil așa ceva”, va spune Patrick.

„Mă scuzați că-mi doresc să plec mai devreme acasă când este discuție doar bună, ce faci, bine, tu”, va exclama Julia.

Ce se întâmplă mai departe aflați joi, 8 februarie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.