El este supranumit Donald Trump al modei! Iata care este SECRETUL unui cuplu de MILIOANE, si la propriu si la figurat VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 19:10

Judith si Jacques Koncierce sunt, la prima vedere, doi francezi modesti. In realitate, insa, el este un fel de Donald Trump al modei!

Detine un holding care produce haine si parfumuri de lux. Ea este reprezentanta celui mai nou si  performant aparat de epilare definitiva.

 

Jacques Koncierce este unul dintre cei mai bogati oameni din Europa, iar povestea lui de succes este una cu adevarat speciala, mai cu seama cand te gandesti ca el este cel care a creat primul parfum pentru barbati.

Cea mai impresionantă nuntă a unei românce! Avioane private, sute de invitați și o locație de vis. Despre cine este vorba

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 

Dincolo de afacerile care ii

leaga, cei doi au o familie numeroasa si fericita. Care este secretul casniciei lor? Chiar daca multi spun ca nu exista o reteta pentru fericire, Judith si Jacques au gasit-o.

 

Taguri:

Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!