El este Sebi, tânărul căutat de scafandri după ce s-a avântat în apele barajului din Hațeg: „Nu știa să înoate”. Apropiații sunt în stare de șoc

Author: Diana Bostan

Sebi este tânărul care a căzut în apele barajului din Hațeg

Sursa: Facebook

O adevărată tragedie s-a abătut asupra unei familii din Hațeg. Sebi, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Hațeg, a intrat în apele lacului de acumulare și nu a mai ieșit.

Au trecut deja trei zile de la momentul în care tânărul de 23 de ani s-a aventurat să se răcorească în apele lacului de acumulare "Barajul Mare" din apropierea localității Hațeg și a dispărut fără urmă. Eforturile de căutare ale salvatorilor au fost continue, dar până în prezent, acestea nu au dus la găsirea trupului bărbatului dispărut.

Sebi este tânărul dispărut în apele barajului din Hațeg

Familia și prietenii sunt în stare de șoc după ce Sebi, un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a aruncat în apele ”Barajului Mare” pentru a se răcori. Deși apropiații susțin că nu știa să înoate, băiatul a intrat în apă fără a se gândi la consecințe.

De la primele ore ale dimineții, eforturile de căutare la baraj au fost susținute de zeci de scafandri aduși din peste trei județe.

Utilizând echipamente de ultimă generație, inclusiv două sonare performante, salvatorii au scanat fiecare centimetru al lacului în speranța de a găsi orice urmă a tânărului dispărut, notează observatornews.ro.

Citește și: O femeie a intrat în marea agitată, deși avea cadru. Nici steagul roșu nu i-a stat în cale: „E prima dată când vin la mare după 7 ani”

Cu toate eforturile depuse, la scurt timp de la începerea căutărilor, echipajele de intervenție au fost nevoite să încheie brusc operațiunile de căutare, fără a obține niciun rezultat. Vântul puternic a crescut în intensitate și a ridicat valuri mari pe suprafața lacului, făcând condițiile de căutare și navigare extrem de periculoase pentru scafandrii implicați.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O întreagă comunitate îl plânge pe Sebi și trăiesc cu speranța ca măcar trupul lui să fie găsit, șansele ca acesta să fie în viață fiind extrem de mici. Cei ce l-au cunoscut pe Sebi, au postat o fotografie cu acesta în comentariile strânse la o postare pe Facebook, referitoare la tânărul dispărut în apele lacului de acumulare.

Apropiații tânărului susțin că acesta nu știa să înoate

Pe malul barajului, oamenii sunt copleșiți de incertitudine și sfâșiați de durere. Cei care au avut privilegiul de a-l cunoaște pe tânărul de 23 de ani s-au adunat pentru a aprinde o lumânare în memoria lui, chiar în locul unde a fost văzut pentru ultima dată, potrivit observatornews. Prietenii și familia bărbatului sunt încă nedumeriți și copleșiți de gândul că acesta ar fi ales să se aventureze în valurile lacului, fără să realizeze pericolul la care s-a expus.

Citește și: Descoperire tulburătoare pe litoral! Turiștii au găsit trupul neînsuflețit al unei tinere. Este vorba despre o cunoscută DJ-iță

„Nu ştia să înoate”,  a spus un apropiat, potrivit sursei menționate anterior.

Dincolo de tragedia care a avut loc, localnicii din zonă remarcă faptul că locul respectiv este cunoscut ca fiind extrem de periculos, însă, în ciuda acestui fapt, a devenit în timp un punct de întâlnire pentru tineri.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!