El este noul partener al frumoasei actrițe Biran Damla Yilmaz în serialul la care se filmează deja în Turcia! Este vorba despre unul dintre cei mai sexy actori ai momentului!

,

Biran Damla Yilmaz, tânăra actrița care a dat viață eroinei serialului Nehir, a revenit pe platourile de filmare alături de un nou partener!


In articol:

După o pauză binemeritată de câteva luni, după încheierea serialului Nehir, frumoasa actrița Biran Damla Yilmaz, dornică de ascensiune în carieră, a decis să joace într-un nou proiect ce se anunță unul promițător atât în Turcia, cât și peste hotare.


Deși are doar 24 de ani, Biran Damla Yilmaz a captivat cu talentul și frumusețea să publicul din Turcia și din multe alte state în care au fost deja difuzate serialele în care ea a jucat până acum.

El este noul partener al frumoasei actrițe Biran Damla Yilmaz în serialul la care se filmează deja în Turcia!

Telespectatorii din România au urmărit-o pentru prima dată pe talentata actrița Biran Damla Yilmaz în anul 2016, când a jucat în rolul episodic, al unei cadâne, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care i-a adus un prim pas către carieră de succes de astăzi. Iar anul acesta publicul român a urmărit-o pe frumoasă actrița în serialul Nehir, în care a jucat rolul principal. Însă Biran Damla a debutat încă din anul 2014 în serialul turcesc Yasak, când se află încă pe băncile facultății de teatru.

biran damla yilmaz din serialul nehir

Biran Damla Yilmaz, o actrita apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Biran Damla Yilmaz]

În această toamnă, la doar câteva luni după ce a încheiat filmările pentru serialul Nehir, Biran Damla Yilmaz a fost cooptată să joace în distribuția noului sezon al producției Prețul fericirii, în care va interpreta un rol secundar însă îi va aduce cu siguranță mare succes deoarece publicul abia așteaptă să vizioneze continuarea acestui serial de excepție.

biran damla yilmaz din serialul nehir

Biran Damla Yilmaz filmeaza pentru un nou proiect in Turcia

[Sursa foto: Instagram Biran Damla Yilmaz]

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

De curând, îndrăgită actrița Biran Damla Yilmaz a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare alături de noul ei partener din serialul Prețul fericirii. Cei doi au fost fotografiați chiar pe platourile de filmare în timpul unei pauze.

Este vorba despre celebrul actor și fotomodel Berk Oktay, în vârstă de 39 de ani, apreciat și admirat de publicul din Turcia și de peste hotare.

biran damla yilmaz din serialul nehir

Birna Damla Yilmaz, alaturi de noul ei partener, actorul Berk Oktay

[Sursa foto: Instagram Biran Damla Yilmaz]

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

FOTO Angajatul unic în România: Scrie Tomosuri sinodale și alte acte sau gramate cu valoare istorică ale Patriarhiei Române

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care este, de fapt, numele comercial al serialului turcesc „Nehir”, transmis de Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies