EL este noua victimă a Roxanei de la "Puterea dragostei 1". Uite cu cine s-a afișat în public tânăra

,

Acum că nu se mai află în competiția matrimonială "Puterea dragostei", Roxana Buzoiu profită de orice moment pentru a se distra și a-și face de cap.

A rămas în relații bune de prietenie cu Iancu Sterp și chiar au început o colaborare pe plan profesional în sensul în care cei doi sunt dispuși să apară în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Așa s-a întâmplat și cu una dintre cele mai noi piese ale lui Culiță, care ar urma să apară săptămâna viitoare. Roxana, împreună cu alți foști concurenți din primul sezon al show-ului matrimonial "Puterea dragostei" s-au dus la familia Sterp acasă, în Hunedoara, pentru a filma un nou videoclip.

Acolo au mai fost și alți prieteni de-ai lui Culuță și Roxana a și pus ochii pe unul dintre ei, un saxofonist care, la o prima vedere, seamănă izbitor de tare cu fostul ei iubit Andy Adetu.

Iată-i pe cei doi simțindu-se bine împreună. Încă nu este cert că formează un cuplu, dar nu le stă rău împreună, nu credeți?

Citeste si: Drama părinților Ellei de la "Puterea dragostei 2" a făcut-o pe Andreea Mantea să plângă. E incredibil de dureros prin ce trece tânăra!

 

 

Citește și:

Medicul Virgil Musta a spus ce era cel mai greu de spus: "Alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva"

DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Bilanț coronavirus 20 octombrie 2020: Numărul de cazuri noi se menține mare! Câte persoane au murit

Covid-19 poate provoca diabet. Descoperirea care i-a socat pe cercetatori din intreaga lume

Probleme grave la spitalul Victor Babeş din Timişoara. Medicul Virgil Musta: "Am acoperit pacienţii cu plăpumi."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies