El a fost desemnat "Cel mai bun actor", in cadrul unei prestigioase gale desfasurate, de curand, in Istanbul! Iata cine este talentatul actor care a debutat in 2010, in serialul "Tradarea" si a avut o ascensiune fulminanta!

De curand, Aras Bulut Iynemli a stralucit pe podiumul prestigioasei gale a Premiilor Kelebek, din Istanbul.

Aras Bulut Iynemli s-a nascut la 25 august 1990 in Istanbul. Studiaza la Facultatea de Inginerie Aeronautica. A debutat in serialul "Tradarea", in urma cu opt ani, unde s-a remarcat drept un tanar actor talentat si extrem de promitator. Acesta a jucat pana acum in cinci seriale si trei filme artistice. Inainte de serialul de succes "Cukur", acesta a jucat in serialul "Intrusul", alaturi de Cagatay Ulusoy.

 

 

In urma cu doua seri, deja celebrul Aras Bulut Iynemli a fost desemnat "Cel mai bun actor", in cadrul prestigioasei gale a Premiilor "Pantene Altin Kelebek", desfasurate in Istanbul.

Cea care i-a inmanat premiul tanarului actor a fost nimeni alta decat celebra Nebahat Cehre, una dintre cele mai mari actrite din Turcia.

Coplesit de emotie si de importanta evenimentului, Aras Bulut a tinut un discurs impresionant pe grandioasa scena, prin intermediul caruia a multumit tuturor celor care au contribuit la marele sau succes. 

 

 

"Va multumesc tuturor. Ceea ce este mai valoros este ca adineauri a fost aici Cüneyt Arkın. Premiul imi este inmanat de Nebahat Cehre. De pildă, domnul Cem Ylmaz ma priveste! Este foarte valoros. Nu se poate exprima in cuvinte. Da, acesta este foarte frumos, dar este o munca de echipa! Cu echipa putem obtine asa ceva. Cand e individual, exista o presiune deasupra ta si te simti rusinat. Multumesc foarte mult producătorilor Kerem Catay si Pelin Distas, lui Gokhan Horzum, cel care ne inlesneste sa fim in serviciul acestei povesti si caruia ii suntem foarte datori, dragilor colegi de echipa, fratelui Sinan - lui Sinan Ozturk, Ozgur Sevimli, celui despre care cred ca are o contributie absolut insemnata, Yamac Okur, lui Toygar Isıklı, multumesc foarte mult intregii echipe! Ce bine ca existati! Ce bine ca existati si dumneavoastra! Va multumesc mult!", a spus Aras Bulut Iynemli.

In etapa finala a Premiilor "Pantene Altin Kelebek", acesta a concurat cu alti actori talentati precum: Burak Deniz, Engin Altan Duzyatan, Eran Kolcak Kostendil, Halit Ergenç, Haluk Bilginer, Ibrahim Celikkol, Mert Firat, Tolga Sarıtas si Ulas Tuna Astepe. (sursa: gecce.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate