Efsun si Nuran sunt pe cale sa fie descoperite! Cele doua femei se tem pentru libertatea lor, astazi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Gestul disperat la care recurge Bahar din dorinta de a-si pune capat zilelor, ii socheaza pe toti si aduce suferinta familiei sale.


Afland despre starea iubitei sale, Ates vine sa ii fie alaturi acesteia, sperand ca astfel, ii va transmite puterea de a lupta sa supravietuiasca. La aparitia lui Ates, Bahar incepe sa isi revina treptat si se bucura sa vada chipul barbatului iubit.


La randul sau, Hasret se simte vinovata pentru ceea ce i s-a intamplat lui Bahar. Iar Nuran o acuza ca nu este o mama buna pentru ca nu a reusit sa o protejeze pe Bahar si ii face suferinta si mai grea. Mehmet Emir incearca sa o consoleze si sa o sprijine pe Hasret, pe care a iubit-o candva, mai mult decat orice pe lume.

Pe de alta parte, Ates continua sa faca propriile cercetari in cazul uciderii parintilor sai si afla, astfel, socat motivul uciderii lor.

In tot acest timp, Efsun si Nuran traiesc momente de panica deoarece persoana care le-a furat aurul pare ca stie si marele lor secret si le trimite constant mesaje de amenintare. Cele doua sunt ingrijorate ca in scurt timp ar putea fi arestate si toate planurile lor se vor narui.

Nu ratati astazi un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Vezi aici video!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate