EDITORIAL Ilinca Vandici: Puterea extraordinara a prieteniei

Autor: Diana Tilă

Ilinca Vandici și Teo Trandafir

Se spune că dacă ai prieteni te poți considera un om binecuvântat, un om bogat. Întotdeauna am crezut în puterea, în valoarea prieteniei și pot să spun că am câțiva prieteni buni, care mi-ar ceda brățara și “viața” dacă ne-am afla la “Insula de 1 milion”; și viceversa.

Nu întâmplator aduc în discuție “Insula de 1 milion”, este reality-ul care a readus în centrul atenției, pe micul ecran, această valoare umana atât de prețioasă. Cei mai bogați oameni de pe “Insula de 1 milion” au fost și sunt cei care s-au bucurat de aprecierea si prietenia celorlalți competitori.

Brățara prieteniei, cel mai valoros accesoriu pe insulă, a fost simbolul deloc întâmplator al emisiunii, precum și motorul care i-a dus pe concurenți cât mai departe în competiție, în acest experiment social televizat.

Pentru unii, poate, a fost vorba doar o vânătoare de brațări, în dorința de a-și îndeplini visul și a ieși câștigători, pentru alții- mi-a fost clar pentru că am urmărit parcursul lor -  prietenia a contat enorm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Prieteniile se pot lega repede, dar au o viață a lor în care trebuie să fii prezent, să investești timp, răbdare, înțelegere, daca îți dorești ca această legătură să reziste. Oferă toate aceste lucruri și ți se va răspunde pe măsură, iar asta am văzut și la “Insula de 1 milion”. Abia aștept să urmăresc mâine seară finala acestui reality în care legăturile sociale au fost extrem de importante și în care, sunt sigură, s-au legat prietenii pe viață.

Toți cei care au participat la “Insula de 1 milion” sunt câștigători, le mulțumesc și îi felicit pentru curajul lor. Fiți alături de finaliști mâine seară, de la, 21:00, la Kanal D, “Insula de 1 milion” își va afla deznodământul!

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.