Ediție specială de Crăciun în Gala emisiunii Casa Iubirii! Concurenții vor parte de momente pline de emoție, vor curge lacrimi de dor, dar și de dezamăgire. Află ce se întâmplă, duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Autor: Alina Petre
Actualizat: 24 sep 2023, 01:10

O ediție specială de Crăciun în “Casa iubirii” are loc duminică, la Kanal D. Concurenții vor parte de momente pline de emoție, vor curge lacrimi de dor, dar și de supărare.

Este zi de mare sărbătoare, iar concurenților li s-au pregătit numeroase surprize de Crăciun. Emoțiile și dorul de familie își vor spune cuvântul în ediția specială de duminică.

Citește și: În Ajunul Crăciunului, Andreea Mantea face un anunț important. Cum s-au pregătit concurenții din Casa Iubirii pentru sărbători. Urmăriți o nou ediție, sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Ediție specială de Crăciun în Gala emisiunii Casa Iubirii

Duminică, 25 decembrie, are loc o nouă ediție specială în “Casa iubirii”. Concurenții vor primi mesaje de acasă, din partea celor mai dragi persoane.

Vor curge multe lacrimi de dor, atât din partea fetelor, cât și a băieților.

Anca nu-și dorește să primească niciun mesaj din partea familiei, concurenta le-a cerut apropiaților să rămână în anonimat și dacă nu i-ar respecta dorința s-ar supăra foarte tare, a precizat ea.

Află duminică dacă a primit vreun mesaj și de la cine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și Alin a fost contactat de echipa Kanald pentru a-i transmite un mesaj Biancăi, însă acesta a refuzat.

Bianca s-a aratat dezamăgită de răspunsul lui, pentru că nu se aștepta.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția duminică, 25 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D. Nu rata ediția spcială de Cărciun!

Citește și: Larisa și Ionuț, în pragul unei decizii extrem de importante pentru viitorul relației lor, în Casa iubirii! „Am ajuns la nivelul la care ne gândim ce trebuie făcut, dacă să mergem mai departe sau să ne oprim” 

 

 

Taguri:

Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.