Echipa ”Sabbagh in actiune”, fata in fata cu un nou tip de furt: hortensiile din gradinile bucurestenilor au devenit o tinta pentru amatorii de substante halucinogene

,

Hotii de hortensii au dat iama în grădinile bucureştenilor, iar oamenii legii spun că nu e deloc de glumit cu acest nou tip de furt.

Există deja dosare întocmite de Poliţia Capitalei şi ultima plângere a fost făcută acum câteva zile. Motivul pentru care poliţiştii sunt atât de îngrijoraţi este că amatorii de substanţe halucinogene utilizează hortensiile pentru a le consuma ca droguri. Petalele uscate sunt tocate şi fumate precum canabisul, iar efectul lor asupra organismului e devastator.

Odată arse, din petale se degajă acid cianhidric, iar efectele care apar în urma inhalării fumului sunt serioase: probleme gastrointestinale, respiratorii sau accelerarea ritmului cardiac.

Moda fumatului de petale de hortensie a ajuns şi la noi după ce a devenit o problema acuta în Franţa şi în Germania. Poliţiştii francezi au depus, acum doi ani, eforturi pentru a opri o bandă de hoţi de hortensii! Echipa „Sabbagh în acţiune” a descoperit că acest pericol este prezent şi în Bucureşti.

Sâmbătă, de la ora 21:30, la Kanal D, urmariti ”Sabbagh in actiune” pentru a afla ce spun oamenii legii şi specialiştii antidrog despre acest subiect.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Topul sărăciei: Eurostat anunță că România, Bulgaria și Ungaria plătesc cele mai mici salarii

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies