Ebru Şahin renunţă la actorie? Iată prima reacție a superbei actrițe după ce s-a zvonit că se va retrage din lumina reflectoarelor! „Sunt chestiuni private”

,
Ebru Şahin și Cedi Osman

Ebru Şahin și Cedi Osman, la petrecerea de logodna

[Sursa foto: Instagram Ebru Sahin]

Îndrăgita actriță Ebru Şahin a oferit lămuriri jurnaliștilor, la scurt timp după ce s-a zvonit că ar intenționa să se retragă de pe platourile de filmare.


In articol:

Ebru Şahin are doar 28 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Talentul ei uriaș, frumusețea ei captivantă și carismă aparte i-au adus admirația și respectul publicului larg din țară natală, dar și din străinătate.

În ultimii ani superbă actrița s-a bucurat de mari succese pe plan profesional, dar și în viață sentimentală i s-au întâmplat numai lucruri minunate. Anul trecut Ebru Sahin a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman, iar săptămâna trecută cei doi au organizat o petrecere de logodnă în care s-au logodit oficial în prezența rudelor și prietenilor, petrecere ce s-a suprapus și cu aniversarea actriței.

Ebru Şahin renunţă la actorie? Iată prima reacție a actriței după ce s-a zvonit că să va retrage din lumina reflectoarelor

Talentata actrița Ebru Sahin a cucerit și publicul din România cu rolul din serialul Hercai, deși telespectatorii o cunoșteau deja din serialele Prețul fericirii și Mireasă din Istanbul. La scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru serialul Hercai, îndrăgită Ebru Sahin a fost cooptată într-un alt proiect de amploare, la fel de promițător, producția istorică Destan, în care joacă alături de celebrul actor Edip Tepeli, pe care telespectatorii îl cunosc din serialul Fiica ambasadorului.

Citeste si: Ebru Şahin și logodnicul ei Cedi Osman, decizie neașteptată! Iată ce au hotărât cei doi îndrăgostiți în privința căsătoriei lor! Ce se întâmplă de fapt în relația lor?

ebru sahin din serialul hercai

Ebru Şahin, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Ebru Sahin]

În prezent Ebru Sahin încă filmează pentru acest nou proiect, însă presă din Turcia s-a grăbit să speculeze faptul că tânăra actrița ar avea de gând să se retragă din lumina reflectoarelor, cel puțin pentru o perioada de timp pentru a se dedică celor două nunți pe care ea și logodnicul ei intenționează să le organizeze în această vara, în Turcia și respectiv în SUA.

Recent, îndrăgita actrița și viitorul ei soț au fost surprinși de jurnaliștii turci, într-un cartier exclusivist din Istanbul, unde Ebru Sahin a fost întrebată dacă este sau nu adevărat că ar putea să renunțe la actorie cel puțin pentru o anumită perioada. Iar celebra actrița a răspuns prompt că într-adevăr ea și Cedi Osman se pregătesc intens pentru cele două evenimente importante din viață lor ce urmează în vara, însă cu toate acestea nu are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor, ci se va întoarce pe platourile de filmare.

ebru sahin din serialul hercai

Ebru Şahin și Cedi Osman, la petrcerea logodnei lor

[Sursa foto: Instagram Ebru Sahin]

„Dacă nu am intra deloc în detalii? Să fie o mică surpriză! Vrem să avem o nuntă în iulie! Sunt chestiuni private, dar voi continuă să joc”, a răspuns Ebru Şahin, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Ebru Şahin și iubitul ei, Cedi Osman, au sărbătorit oficial logodna! Protagonista din serialul ”Hercai” a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani- Foto

ebru sahin din serialul hercai

Ebru Sahin si logodnicul ei, Cedi Osman

[Sursa foto: gecce.com.tr]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ebru Sahin, protagonista serialului Hercai, mesaj emoționant pentru logodnicul ei, Cedi Osman! Iată ce vârstă a împlinit celebrul baschetbalist și cum a reacționat la urările...

Alternativa la Gazprom - Olaf Scholz se orientează către gazele iberice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ebru Şahin și iubitul ei, Cedi Osman, au sărbătorit oficial logodna! Protagonista din serialul ”Hercai” a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani- Foto

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies