Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”

Author: Diana Bostan

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu sora ei

Sursa: Captură YouTube

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere din România, dar puțini știu faptul că are o sora la fel de frumoasă și de talentată. Iată cum se înțeleg cele două!

Invitată în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Carmen de la Sălciua nu a venit singură, ci însoțită de Daniela, sora ei. Vedeta a vorbit despre cum se înțeleg cele două, despre nunta secretă cu Marian, dar și despre dorința de a avea un copil.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu sora ei

Daniela, sora artistei Carmen de la Sălciua, a locuit o bună perioadă de timp în Germania, însă acum s-a întors pe meleagurile natale.

Aceasta susține că artista insista în fiecare zi ca ea să se întoarcă în România, iar acum dorința i s-a îndeplinit.

Citește și: Doliu pentru Carmen de la Sălciua! Unul dintre cei mai buni prieteni a fost găsit fără suflare în casă! Este vorba despre un cunoscut cântăreț de muzică populară

Carmen de la Sălciua a menționat faptul că ea și sora ei sunt persoane total opuse și că se află mereu în contradicție, dar în ciuda acestui lucru se iubesc enorm.

Daniela a dezvăluit la ”Online story by Cornelia Ionescu” faptul că muncea foarte mult și probabil lui Carmen i s-a făcut milă de ea, lucru negat de artistă.

„Într-adevăr, ea a avut o influență mare să mă întorc. Zilnic îmi spunea ”haide în țară, de ce stai acolo să muncești?”. Munceam foarte mult, cred că îi era milă de mine. Ea având o viața puțin mai ușoară aici s-a gândit să mă aducă și pe mine, să fiu mai relaxată.”,

a spus Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua, la ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Daniela a rămas surprinsă în momentul în care a aflat că sora ei se mărită. Carmen de la Sălciua și Marian, soțul ei, s-au hotărât pe moment să-și unească destinele, iar acest lucru a bucurat-o pe sora mai mică.

„Mi-a zis înainte cu trei zile, eu eram în Germania și am zis ”ok”. Ei s-au hotărât așa... spontan. Așa e ea mai spontană.”, a spus Daniela.

Carmen de la Sălciua și soțul ei își doresc din tot sufletul un copil

Artista a dezvăluit faptul că a știut că Marian este bărbatul potrivit pentru ea încă din prima clipă.

Vedeta a fost cerută în căsătorie în Dubai, iar nunta a fost făcută în mare secret, fără o petrecere grandioasă și fără prea mulți invitați.

Citește și: “Vreau să vă vorbesc despre acest proces de schimbare”. Carmen de la Sălciua a povestit ce se întâmplă acum în viața ei

Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu și-a dorit o petrecere de nuntă, așteptând momentul în care va avea un copil pentru a face un botez de zile mari.

Aceasta este cea mai mare dorință a vedetei, să aibă un copil.

„Multă lume m-a întrebat de ce nu am făcut o chestie publică. Nu ne-am dorit să facem nici măcar petrecere pentru că noi ne-am dori, dacă ne ajută Dumnezeu, să facem un botez frumos pentru el. Noi am mai fost căsătoriți, știm cum e. Eu merg des la nunți, știu cum sunt nunțile și nu ne dorim petrecere. Petrecerea ar fi pentru noi venirea pe lume a unui copilaș. Asta m-ar determina să petrec. Chiar ne dorim din suflet asta, Doamne ajută!”, a spus Carmen de la Sălciua, pentru sursa menționată anterior.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!