EA este reprezentanta tarii noastre la Miss World! Iti place cum arata?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:56

Nu degeaba tot Banatu-i fruntea! Cea mai frumoasa romanca este din Timisoara. Cel putin, asa a decis juriul celebrului concurs Miss World, care îsi desemnează castigatoarea in fiecare an.

O lasam sa se prezinte singura! „Numele meu este Bianca Fanu, am 25 de ani, sunt din Timisoara si sunt studenta in anul cinci, la Medicina Generala.”

Ea este Miss Romania 2014! Cu alte cuvinte, cea mai frumoasa femeie de la noi. Bianca are 25 de ani si a fost selectata sa ne reprezinte la concursul Miss World, asa ca am invitat-o la o plimbare prin centrul Timisoarei.


Bianca a atras toate privirile. Mai ales pe cele ale strainilor, care s-au inghesuit sa faca poze cu proaspata castigatoarea a titlului Miss Romania.

Timisoreanca are 1,70 inaltime si dimensiuni aproape perfecte: 86- 60- 90. Sa nu credeti ca este frumoasa si atat! Tanara se lauda ca este studenta in anul cinci la Facultatea de Medicina din Timisoara si vrea sa devina dermatolog: „ E destul de greu pentru ca trebuie sa lipsesc pentru repetitii si, la noi, in domeniu, nu prea… Daca ai stagiu la spital, nu prea poti sa lipsesti.

Trebuie sa fii tot timpul prezent, de dimineata pana seara, dar, incerc, cumva, sa le fac pe amandoua
.


Pe primul loc este, insa, cariera in modeling, la care Bianca viseaza de cand era mica.  Ca sa se mentina in forma, Bianca spune ca nu tine o dieta anume, dar, si-a impus anumite restrictii alimentare. In plus, face sport: yoga si pilates.

Miss World si-a impresionat admiratorii nu doar prin frumusete. Are patru caini adoptati si se gandeste sa infiinteze un adapost pentru animalele abandonate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca se pregateste sa participe in luna noiembrie la concursul Miss World, unde va concura alaturi de cele mai frumoase 120 de femei din lume la titlul suprem.

Noi ii uram succes!