Ea e sora "secreta" a lui Madalin Ionescu! Vezi cum arata mezina familiei si cu ce se ocupa! Poze de senzatie cu fratii Ionescu cand erau mici

Pe Madalin Ionescu il vezi in fiecare seara de luni pana joi la televizor, prezentand cel mai tare show de noapte, WOWbiz.

Foarte putini stiu insa ca vedeta Kanal D mai are doi frati mai mici. Si daca Dragos, mijlociul, a ales o profesie tehnica, fiind azi sef intr-o companie, Dalina, sora cea mica este actrita. WOWbiz.ro a obtinut, in premiera, un interviu exclusiv cu Dalina, in care aceasta povesteste cum era Madalin ca frate mai mare.


Intre Dalina si Madalin sunt sase ani diferenta si de aceea, cand vorbeste despre el, tanara spune ca acesta era extrem de protector. “Madi este mai mare ca mine cu 6 ani si spre deosebire de Dragos, fratele mijlociu, el intotdeauna mi s-a parut un baiat serios. Era inca de mic respectat, se impunea in gasca. Tin minte ca avea un mod de a ma proteja extrem de discret. Venea la cate o petrecere si ma privea, vedea baiatul cu care eram si se interesa de el, dar atat de discret incat de multe ori eu nici nu stiam”, ne-a povestit Dalina Costin.


Dalina a terminat Facultatea de Teatru si, desi in primii ani de dupa facultate a practicat meseria pentru care se pregatise, jucand intr-un film regizat de Nicolae Margineanu ("Binecuvantata fie inchisoarea") si in mai multe piese de teatru, cu timpul tanara a ales un alt drum. Acum, tine cursuri de dezvoltare personala si tehnici de teatru, cursuri de actorie, iar ca pasiune de suflet dubleaza voci in filmele de desene animate. ( sursa wowbiz.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate