E scandal mare intre Dana Criminala si Leo! Bruneta n-a mai dormit acasa! "Mi-am dat seama ce fel de om este"

E scandal imens intre Leo de la Strehaia si Dana Criminala. Bruneta a plecat cu Renata de la WOWbiz si nu s-a dus sa doarma acasa, in domiciliul conjugal.

Leo este foarte suparat, dar si Dana e foc si para. Isi arunca vorbe grele!
Leo: Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung in situatia asta. Imi spune lumea ca ar fi trebuit sa imi dau seama ca asta se va intampla. Nu stiu unde a dormit Dana. Am mai vorbit la telefon, dar nu stiu ce face, unde a dormit.


Renata: Am vorbit cu mama la telefon, se simte mai bine. Nu am mai plecat la Strehaia pentru ca mi-a spus ca se simte mai bine, in plus aveam si treaba in Bucuresti. Dar o sa ma duc la Strehaia zilele astea.

Mama lui Leo de la Strehaia spera ca cei doi sa divorteze. "Femeia face totul pentru bani, pentru interes. Se plimba cu masina lui acum. Am umblat peste tot sa intreb ce sa fac sa il aduc acasa. Mi-a spus o feemeie de 100 de ani sa iau ardei iute, sa il bag in foc, ca sa vina acasa. Am incercat si asa."

Leo: Dana si Renata sunt vorbite, mana in mana. Eu nu m-am insurat cu ea ca sa ma despart de ea. Au plecat impreuna amandoua. S-a urcat la volan si a plecat. A plecat cu masina. Trebuia sa imi demonstreze si mie ceva. S-a invatat sa zica intruna 'Te iubesc'.
"Este exclusa aceasta varianta, a banilor. Stii foarte bine cum stau lucrurile, nu e vorba de bani. Orice om simplu pune aceasta intrebare, in cazul unui divort. Nu era problema de bani, era problema de ceea ce am facut. Daca voiam sa divortez, divortam", a declarat Dana."Am suferit din cauza mamei mele. Am facut totul pentru ea. Mi-a zis niste lucruri de m-a ingrozit", a declarat Renata.
"Daca zic si eu ceva acum? Ca m-am casatorit cu tine sa o fac geloasa pe Renata", a spus Leo ca sa o raneasca pe sotia lui.
"Patroana", mama lui Leo, spera ca fiul ei si Criminala sa divorteze odata, iar Leo sa se intoarca in sfarsit acasa, unde crede ca ii este locul.
Doamna Maria: Ma simt mai bine. Ce face Dana? Numai circ face! Nu termina odata cu circul asta? Ziceai ca nu iti pasa de bani, ca tu il iubesti! Ai zis ca nu il iei pentru bani! Termina cu divortul odata. Daca dai divort, da odata si lasa copilul sa vina acasa!
Leo: Lasa, mama, ca am vazut ce fel de om este Dana!
Nu mai vreau sa stau cu Dana. Nu se pune problema de divort. Avem clauze si nu putem sa divortam prea usor. Am semnat o conventie. Am pus niste clauze sa fim obligati sa ramanem impreuna o perioada, indiferent de cine intervine. Sunt multe clauze legata de bani etc.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate