E saptamana SFARSITULUI LUMII? Vezi ce spune Mariana Cojocaru despre data de 21.12.2012 VIDEO

E saptamana SFARSITULUI LUMII? Vezi ce spune Mariana Cojocaru despre data de 21.12.2012 VIDEO

Mariana Cojocaru, astrologul emisiunii "Draga mea prietena", a vorbit in platoul emisiunii despre calendarul mayasilor si despre asa zisa Apocalipsa care ar trebui sa vina pe 21.12.2012.

Mariana spune ca mayasii aveau de fapt vreo 17 calendare si ca analizele referitoare la sfarsitul lumii si inversarea polilor magnetici erau facute folosind alte date.

"Am fost in aceasta vara la Universitatea din Dresda unde se afla acel cod dupa care toti fac analize si spun ca vine sfarsitul lumii.

"Mayasii aveau de fapt vreo 17 calendare. Cel despre care se vorbeste in aceasta perioada este un calendar venusian.

"Analizele referitoare la sfarsitul lumii si schimbarea polilor magnetici se faceau pe un alt tip de calendar. Se numeau calendare sacre, aveau in esenta 260 de zile intr-un an, 13 luni si 13 zodii.

"Deci de oriunde plecam ajungem intr-un punct din care iti dai seama ca nu exista un astfel de sfarsit".

Astrologul a mai spus ca 21.12.2012 marcheaza de fapt inceputul unei noi lumi si o trecere intr-un alt sistem de valori.

"Exista un sfarsit calculat de ei, sfarsitul celei de-a cincea lumi care a fost in anul 1987 si acum de fapt este inceputul celei de-a sasea lumi, cum o numesc ei.

"21.12.2012 marcheaza o trecere intr-un alt sistem de valori cu modificari la nivelul constiintei umane care, intr-adevar, isi pune amprenta asupra noastra".

Mariana Cojocaru a mai adaugat ca, chiar daca s-ar tine cont de predictiile mayasilor privind sfarsitul lumii, acesta nu ar trebui sa vina decat peste 1.000 de ani.

"Este adevarat ca timpul se comprima si ca la 13.000 de ani se intampla acele schimbari, datorita alinierilor care se produc intre astrele ceresti, dar tot ei spuneau de sfarsitul unei civilizatii.

"Daca ar fi sa facem o analiza logica, acum 12.000 de ani au disparut atlantii. Asta inseamna, pe un calcul matematic logic, ca 13.000 de ani ar trebui sa fie cam peste 1.000 de ani".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate