E jale! Intai Suceava, acum Vrancea. 60 de persoane testate pozitiv in ultimele 24 de ore

Author: L.S.
Actualizat: 18 iun 2020, 06:17

Peste 60 de persoane din judeţul Vrancea au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore si ale patru au decedat.

Peste 60 de persoane din judeţul Vrancea au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, numărul pacienţilor infectaţi care sunt internaţi fiind, de asemenea în creştere, a informat, miercuri, Prefectura Vrancea.

Astfel, au fost raportate 851 de cazuri de COVID-19 în Vrancea, cu 64 mai multe faţă de ziua precedentă.

Numărul total al deceselor cauzate de virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 51, patru dintre acestea fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

"În judeţul Vrancea, în data de 17 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 760 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află şase persoane. În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 181 de pacienţi (n.r.- cu nouă mai mulţi faţă de ziua precedentă), dintre care şase la secţia ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf.

Pantelimon' Focşani. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 478",
a precizat sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor DSP Vrancea, numărul persoanelor depistate cu virusul COVID-19 în judeţ a crescut în ultimele zile din cauza nerespectării măsurilor de prevenţie.

"În prezent, în judeţul Vrancea, numărul de îmbolnăviri este în creştere, din cauza nerespectării măsurilor de prevenţie impuse de Ministerul Sănătăţii. S-a înregistrat un număr mare de îmbolnăviri în mai multe localităţi din judeţ, cele mai afectate fiind Slobozia Bradului, Mărăşeşti, municipiul Focşani, Vânători şi Cîmpineanca, cu precizarea că în cazul cazurilor din Vânători şi Cîmpineanca îmbolnăvirea ar putea să se fi produs în Focşani, deoarece foarte multe persoane care au domiciliul în localităţile amintite muncesc sau desfăşoară diverse activităţi în Focşani", a declarat, pentru

AGERPRES, directorul adjunct al DSP Vrancea, medicul epidemiolog Janina Lazăr.

Flurona face prima victimă în România. O femeie a murit după ce s-a infectat simultan cu virusul gripei și Covid-19

Citeste si: Bilanț coronavirus România, 17 iunie. Câte cazuri noi au fost raportate?

Citeste si: OMS a dat o veste foarte buna: s-a descoperit tratamentul care chiar reduce mortalitatea la infectatii cu coronavirus

Citeste si: De ce s-a prelungit starea de alerta? Adevarul despre coronavirus in Romania

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies