E incredibil unde si-a injectat aceasta femeie BOTOX. Cum s-o fi gandit la asa ceva?

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:44

O femeie din Marea Britanie a descoperit ca nu doar buzele devin mai frumoase atunci cand sunt injectate cu Botox.

Michelle MacCormack a cheltuit 400 de lire pe un tratament cosmetic neobisnuit. Ea si-a injectat Botox in scalp si se declara absolut fascinata de rezultat.

Inainte, aranjarea parului dura cateva ore si, daca iesea in oras dupa munca, trebuia sa isi ia cu ea la  birou placa de intreptat parul. O prietena i-a recomandat tratamentul neobisnuit, care i-a transformat podoaba capilara  si i-a crescut increderea in sine.

"Acum, imi spal parul doar

de doua ori pe saptamana iar uscarea dureaza de doua ori mai putin". a marturisit ea.

Toxina botulinica a fost dezvoltata ca medicament impotriva spasmelor musculare la ochi, gat sau umeri. Ulterior a devenit celebra ca tratament cosmetic impotriva ridurilor si pentru evidentierea buzelor.


Injectat in scalp, tratamentul blocheaza nervii care controleaza glandele sudoripare, adica parul va fi mai putin gras si va putea fi spalat mai rar.

China apelează la calm după ce Vladimir Putin a pus în alertă maximă descurajarea nucleară

 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!