E INCREDIBIL! Uite ce transporta chinezii in sacii de plastic! Ar putea MURI in orice clipa, dar nu stiu asta!

,

Satenii din provincia Shandong, din estul Chinei, folosesc un recipient neobisnuit pentru a transporta gazele naturale.

O serie de imagini aparute recent online ii infatiseaza pe localnicii din satul Lijin transportand gaze naturale in saci uriasi de plastic, de pana la 6 lmetri lungime.
Desi cara zilnic in spate echivalentul unei bombe, care se poate declansa la contactul cu o flacara, localnicii nu inteleg acest pericol si sustin ca sunt in siguranta.
Primele imagini in care apar aceste pungi uriase au aparut in 2011, cand se spunea ca sunt folosite de locuitorii saraci in locul recipientelor speciale, mai scumpe. Alti utilizatori au sugerat pe Internet ca ar fi folosite la furtul de gaze din retelele de transport.
Un documentar realizat de un post local a arat cu localnicii adulti, sau chiar copiii, furau gaze dintr-un rezervor. Sacul urias era umplut in cateva minute, apoi era transportat cu o risca.

O serie de imagini aparute recent online ii infatiseaza pe localnicii din satul Lijin transportand gaze naturale in saci uriasi de plastic, de pana la 6 lmetri lungime.

Desi cara zilnic in spate echivalentul unei bombe, care se poate declansa la contactul cu o flacara, oamenii nu inteleg acest pericol si sustin ca sunt in siguranta.

Primele imagini in care apar aceste pungi uriase au aparut in 2011, cand se spunea ca sunt folosite de locuitorii saraci in locul recipientelor speciale, mai scumpe. Alti utilizatori au sugerat, pe Internet, ca ar fi folosite la furtul de gaze din retelele de transport.

Un documentar realizat de un post local a aratat ca adultii din zona, sau chiar copiii, furau gaze dintr-un rezervor. Sacul urias era umplut in cateva minute, apoi era transportat cu o risca.

 

Citește și:

Ce sunt covrigii, cum se prepară și care sunt cele mai comune rețete

Ion Cristoiu avertizează: Diavolul stă în detalii chiar şi în cazul sondajelor! Care va fi coșmarul PNL după alegerile din 6 decembrie

Muraturi tari. Ce sa pui in muraturi ca sa nu se inmoaie! Ingredientele secrete

20 de citate înțelepte care te vor face să gândești dintr-o altă perspectivă

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies