E frumoasa, talentata si... singura. Roxana Nemes a dezvaluit ce planuri de viitor are dupa despartirea de impresarul sau

Dupa despartirea de Radu Groza, Roxana Nemes e libera ca pasarea cerului si mai fericita ca niciodata.

Roxana e si descurcareata de mama focului si a trecut proba noastra de foc: sa faca piata cu doar 10 lei. Roxana a zambit frumos, a cantat si bucate multe a castigat!

Este ora 10 dimineatam iar orice artist care se respecta incepe ziua la studio. Fara impresarul si iubitul Radu Groza alaturi, artista Roxana Nemes este sigura ca va avea mai mult noroc de una singura. Lanseaza acum o piesa numai buna de dansat pe plaja. Dupa ce a terminat cu treaba la studio, am hotarat sa o insotim pe Roxana...la piata.

In drum spre piata, am stat la taclale intr-un taxi, pentru ca, la sfarsitul relatiei cu Radu Groza, acesta a lasat-o fara masina si fara sofer personal.

Reporter: Simti ca ai irosit o perioada din viata ta?
Roxana Nemes: Nu, Doamne fereste! Niciodata nu cred si nu vreau sa ma gandesc ca as fi irosit timpul meu. Din contra, vreau sa cred ca a fost o scoala pentru mine.
Reporter: Care e cea mai importanta lectie invatata dintr-o relatie esuata?
Roxana Nemes: Lectie invatata… Sa nu mai ai asteptari ca atunci nu mai esti nici dezamagit sis a ai incredere in tine!
Reporter: Ce asteptari ai acum in ceea ce priveste viata amoroasa?
Roxana Nemes: Acum pentru mine este cea mai mare provocare a vietii. Am o viata, o cariera in fata si nu stiu exact de unde, cum sa o iau.

Dupa cinci ani de amor cu Radu Groza, decizia separarii nu a fost tocmai usoara… S-a lasat cu multe lacrimi. Urmariti toate marturisirile facute de Roxana in materialul urmator:

##VIDEO139600##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate