E femeie, dar la 13 ani a inceput sa ii creasca barba si, timp de 20 de ani, s-a barbierit in fiecare zi, pana cand a devenit alergica la atingerea lamei de ras. E socant cum arata acum

Ea a fost diagosticata cu sindrom polichistic ovarian, o tulburare endocrina din cauza careia femeilor le creste mai mult par pe trup.

Rose Geil, o femeie de 39 de ani din statul american Oregon, si-a luat inima in dinti si a povestit intregii lumi prin ce trece, pentru a le incuraja si pe alte femei care sufera de aceasta boala sa se accepte asa cum sunt.

Pentru ca medicatia nu e tocmai eficienta in combaterea acestei boli, Geil a apelat la aparatele de ras pentru a-si tine barba sub control, lucru pe care l-a facut in urmatorii 20 de ani, pana cand tenul a devenit atat de iritat incat a fost nevoita sa renunte definitiv la barbierit. "Nu am mai rezistat sa mai pun lama de metal pe fata mea nici macar o zi", a marturisit ea.

Rapid ea a devenit celebra pe Internet, insa mare parte din reactii au fost de sustinere si incurajare, ceea ce a facut-o sa incerce sa le incurajeze si pe alte femei care sufera de aceasta dereglare hormonala,  care provoaca menstruatie neregulata, pilozitate, ingrasare si infertilitate.

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate