E cutremurator ce a patit aceasta femeie imediat dupa ce a nascut! Acum e distrusa pe viata, si nu o sa poata sa se bucure de copiii ei niciodata! Sotul ei e terminat: "Mai bine nu ii nasteai!"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 06:50

Charlotte Fairlie, in varsta de 34 de ani, era o femeie perfect normala pana in urma cu un an.

Atunci a aflat ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mama, veste care a umplut-o de bucurie. Sarcina a decurs fara probleme, iar cand a venit termenul sotul ei a dus-o la spital.

Charlotte a adus pe lume doi baieti perfect sanatosi, insa la doar cateva minute dupa marele moment un lucru teribil s-a intamplat: tensiunea i-a crescut brusc, mainile si picioarele i s-au umflat extrem de tare iar la scurt timp a facut atac cerebral.

Din nefericire, in urma acestui eveniment neplacut, femeia a ramas paralizata complet, astfel ca ea nu se va putea bucura de proprii copii niciodata.

Ea este tânăra de 20 de ani care a murit după ce a căzut de la etaj

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

In plus, a devenit o povara pentru sotul ei, care trebuie sa aiba singur grija si de ea, si de cei mici.

In unele momente barbatul cedeaza nervos si isi doreste ca femeia sa nu ii fi nascut copiii.

Voi ce parere aveti, cum ar trebui sa procedeze sotul ei mai departe?

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies