”E a patra oară când cineva mă amenință” Concurentul izbucnește în lacrimi! Andreea Mantea este șocată de tot ce se întâmplă în Casa Iubirii, luni, 15 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D 

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mai 2023, 20:01

Andreea Mantea ramane socata

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a observat că unul dintre concurenți nu prea este în apele lui și a vrut să afle ce îl frământă. Dezvăluirile făcute au șocat-o pe prezentatoare.

Prezentatoarea celui mai iubit show matrimonial de la Kanal D a observat că unul dintre băieți nu se simte prea bine și s-a decis afle care este motivul pentru care este abătut. Se pare că unul dintre concurenți a fost amenințat cu bătaia în Casa Iubirii, nu o sigură dată, ci de patru ori.

 Andreea Mantea ia atitudine și îl pune la punct pe Ionuț

Robert se află într-o situație despre care a evitat să vorbească până acum, se pare că de ceva timp primește amenințări cu bătaia din partea lui Ionuț. Concurentul a cedat și a vorbit despre calvarul prin care trece.

Citește și: ”Ești sigur că vrei să pleci?” Un concurent se află în fața unei decizii fără precedent, sâmbătă, 13 mai, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Andreea Mantea a vrut să afle care este situația, iar Robert a mărturisit că nu se mai lasă înjosit și i-a spus lui Ionuț că o s-o pățească dacă nu-l lasă în pace. Prezentatoarea Tv a rămas mută de uimire, nu se aștepta ca astfel de tensiuni că existe printre concurenți.

Andreea Mantea: Robert, ești bine?

Robert:Nu, nu, mă doare capul.

Aici sunt amenințat. Este a patra oară când cineva mă amenință cu bătaia. Ionuț...e ultima pe care o face, s-a încheiat. Acest o am încheiat-o cu mine și să nu mai deschidă niciodată gura să mă amenințe sau să-mi pronunțe numele, că o s-o pățească, treaba lui!

Andreea Mantea: Aș vrea să încerci să te controlezi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionuț: Eu?

Andreea Mantea: Da!

Robert iese plângând din casa băieților, se pare că a ajuns la capătul puterilor și nu mai poate accepta situația stânjenitoare în care se află. Concurentul are un atac de panică, Mihaela s-a speriat teribil și vrea să meargă după el.

Blondina izbucnește și ea în lacrimi, nu suportă să-l vadă pe Robert neputincios și vrea să-i sară în ajutor. 

Citește și: ”Nu se mai bucură de nimic” O concurentă este încolțită din toate părțile, în Gala Casa Iubirii, duminică, 14 mai, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D