DUREROS: O fetita de 9 ani din Vaslui a murit in bratele bunicii! Ultimele cuvinte ale copilei sunt cutremuratoare: "Eu nu mor, eu am..."

Author: Bogdan Mihai

Caz dramatic in satul Dimitrie Cantemir din Vaslui: o fetita in varsta de doar 9 ani de zile a murit in urma unui stop cardio respirator.

Micuta, pe nume Denisa, era crescuta de bunica ei inca de cand avea cateva luni. Mama fetei a murit din cauza unei penumonii avansate, la scurt timp dupa ce a nascut-o.

Batrana povesteste ca luni, Denisa se plangea de faptul ca ii este rau. Femeia a marturisit ca micuta nu mancase deloc. A chemat salvarea insa, din nefericire, nimic nu s-a mai putut face pentru ea: Denisa s-a stins in bratele bunicii.

Cu ochii in lacrimi, femeia a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"I-am zis, Denisa mama, tu mori. Si mi-a zis: mama, nu mor, ca eu am incredere in Dumnezeu", i-a spus Denisa, potrivit libertatea.ro.

Ce este si mai dureros este faptul ca fetita a murit din aceeasi cauza ca si mama ei: o pneumonie extrem de puternica, ce s-a agravat in cursul zilei de luni.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!