Dupa moartea de la Colectiv, s-a ivit o noua viata. Reportaj emotionant in aceasta seara, de la ora 20.00, la “Asta-i Romania!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 01 oct 2017, 11:24

La doi ani de la tragedia din Clubul Colectiv, cicatricile nu s-au sters in sufletele celor care si-au pierdut copiii in incendiu.

Editia de astazi a emisiunii “Asta-i Romania”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, readuce in prim-plan una dintre familiile indoliate, ale carei lacrimi de durere s-au transformat in lacrimi de fericire.

Se spune ca Dumnezeu iti da atat cat poti duce, iar cand iti ia ceva, iti intoarce inzecit. Asa s-a intamplat si in familia lui Andrei Buca, arhitectul de 29 de ani mort in urma incendiului de la Colectiv.

Un miracol a facut ca viata celor doi parinti indurerati, Marcela si Dorin Buca, sa capete din nou sens. La mai putin de an de la incendiul din Colectiv, mama lui Andrei a ramas insarcinata. La varsta de 52 de ani, chiar in Saptamana Pastelui, a adus pe lume o fetita, Andreea. 

Citeste mai multe pe astairomania.kanald.ro!

 

Taguri:

Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.