Dupa Exatlon, si-a indeplinit marele vis! Cine e fostul concurent de la Faimosii care a regizat si produs filmul la care visa, dupa ce s-a intors din Dominicana

Sezonul doi din Exatlon se apropie cu pasi repezi, iar fostii concurenti ne arata cat de mult li s-a schimbat viata dupa ce au participat la competitia extrema.

Coregraful Valentin "Bruce" Chis, fost concurent in echipa Faimosilor de la Exatlon, si-a dezvaluit recent cel mai nou proiect artistic, care imbina coregrafia cu  o pasiune mai putin cunoscuta a lui Bruce, cinematografia.

 

 

Bruce a produs, regizat si a asigurat coregrafia pentru filmul "The awakening", aflat in faza de post productie, urmand sa fie lansat in curand.

"Ideea mi-a venit acum un an de zile, iar in tot acest timp am cautat muzica, oamenii si locatia potrivite mesajului pe care vreau sa-l transmit.

 

Filmarile au fost foarte solicitante , atat pentru protagonisti cat si pentru productie.S-a filmat la cota 2000, unde urcarea noastra si a echipamentului a fost o adevarata aventura.

In acest video am incercat sa transpun din starea mea interioara, si anume eliberarea din procesul mintii si al gandurilor, o trezire a constiintei, fara teama de judecata.

 

In curand voi posta si intreg videoul si imi doresc ca mesajul sa ajunga la cat mai multa lume", a marturisit Bruce pentru kanald.ro.

 

Vezi mai jos un teaser al filmului

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate