După ce producție faimoasă din Statele Unite s-au inspirat producătorii serialului „Doctorul Minune”, transmis de Kanal D

,
doctorul minune
Doctorul Minune, remake-ul a două seriale cunoscute[Sursa foto: Captură KANAL D]

Serialul turcesc „Doctorul minune” a înregistrat un succes de proporții în Turcia și se poate urmări pe Kanal D.


In articol:

Serialul turcesc „Doctorul minune” prezintă o poveste care ne dezvăluie nenumărate exemple de umanitate. Producția redă povestea de viață impresionantă a unui tânăr cu abilități ieșite din comun, care și-a petrecut copilăria și adolescența într-un sistem instituționalizat. 

Inteligența uriașă a tânărului, dar și motivația incredibilă a acestuia s-au format și din cauza faptului că suferă de o tulburare de autism, „sindromul savantului”, care îl ajută să strălucească în orice context, dar care îl și aruncă în situații greu de

controlat.

Citeste si: Care este, de fapt, numele comercial al serialului turcesc „Nehir”, transmis de Kanal D

Personajul principal Ali Vefa este jucat de un foarte talentat tânăr actor,  Taner Ölmez, pe care publicul l-a mai putut urmări, la Kanal D, în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, în rolul lui Mert. 

Serialul „Doctorul minune” poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

După ce producție străină s-au inspirat producătorii serialului „Doctorul minune”

doctorul minune
Doctorul Minune, remake-ul a două seriale cunoscute[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Primele imagini din spatele camerelor de filmat din serialul „Nehir”. VIDEO

Serialul turcesc „Doctorul minune” (Mucize Doktor) este o adaptare după serialul american „The Good Doctor” care, de asemenea, este inspirat după serialul coreean de dramă din 2013 „Un doctor strălucit”. Este prezentată povestea lui Park Si-on, un savant care suferă de o afectiune din spectrul autismului și care a fost trimis la un centru specializat de îngrijire în copilărie, unde s-a descoperit că are o memorie la nivel

de geniu. În cele din urmă intră în domeniul chirurgiei pediatrice ca rezident, unde i se acordă șase luni pentru a se dovedi capabil.

Cu toate acestea, din cauza stării sale atipice mentale și emoționale, intră în conflicte cu colegii și pacienții săi, care îl privesc ca pe un copil nesigur. În ciuda ajutorului din partea colegilor care îl înțelegeau, precum Cha Yoon-seo și Han Jin-wook, spitalul este o lume feroce, iar provocările cu care se confruntă devin tot mai mari când se îndrăgostește de Yoon-seo, o colegă medic de la spital.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce voce dumnezeiasca are protagonistul Taner Olmez din serialul Doctorul minune! Ali Vefa canta intr-o formatie alaturi de alt actor celebru. Asculta-l si tu mai jos!

Medicul Gilda Popescu atrage atenția: 'Virusul și-a schimbat cumva caracteristicile'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Demir din producția "Doctorul minune", transformare radicala de look! Iata cum arăta actorul Firat Altunmeşe cu un an înainte de a începe filmarile pentru serial!

Micutul Adin Kulce din serialul "Doctorul minune", care joaca rolul Ali Vefa in copilarie, a cucerit publicul cu talentul si intelingeta sa sclipitoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies