După ce Bianca i-a spus adio, Adrian trece la pasul următor: ”Alexandra ești o persoană foarte mișto și vreau să te cunosc mai mult”. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 18 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

,

Noi surprize în Casa Iubirii, Adrian face un pas important în dragoste, după despărțirea de Bianca.


In articol:

Săptămâna începe cu noi dezvăluiri în Casa Iubirii. O parte dintre concurenți fac mărturisiri neașteptate. După ce s-a despărțit de Adrian, pe motiv că nu-l poate vedea mai mult decât un prieten și că nu are sentimente pentru el, Bianca aruncă bomba despre Nicolas.

S-ar fi apropiat Bianca de Nicolas dacă ar fi rămas în casa?

Bianca face dezvăluiri fără precedent la început de săptămână, gândul tinerei este la băiatul care a fost eliminat în gala de duminică. Andreea Mantea o întreabă pe tânără dacă s-ar fi apropiat de el dacă nu pleca. Răspunsul Biancăi este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea. 

Mărturisirile nu se opresc aici, Adrian, acum singur fiind, face următorul pas și îi transmite Alexandrei că ar vrea să o cunoască mai bine.

”Alexandra ești o persoană foarte mișto și îmi place extraordinar de mult nebunia ta și misterul pe care îl ai și vreau să te cunosc mai mult”, a spus Adrian.

Citeste si: Nicolas și Kinga, din nou față în față: ”M-am pierdut un pic pentru ea” Ce plănuiește tânărul pentru a se răzbuna

Bianca a izbucnit în răs când a auzit declarația pe care fostul ei iubit i-a făcut-o unei alte fete. Se pare că nu i-a picat deloc bine, însă, cel care a lansat comentariile a fost Radu.

”Ce plictisitor, mă duc până afară”, a spus Radu.

Larisa încearcă să o convingă pe Maria să-și mărturisească sentimentele pentru George, însă se teme să facă astfel de dezvăluiri. Maria și George se numără printre cele mai recente cupluri din Casa Iubirii, moment pe care tânăra l-a așteptat încă de când a intrat în emisiune.

Citeste si: Andreea Mantea îl pune la zid pe Nicolas. Kinga, parte dintr-un pariu al băieților. Urmăriți o ediție incendiară, duminică, 17 iulie 2022, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kinga și Andrei sunt la cuțite. Noul concurent o desființează pe Kinga: ”Ești varză”

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andrei sare la atac: ”Nu-mi plac țărănismele. Ești o sărăcie. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 16 iulie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies