Dupa ce a generat controverse pe Facebook, Silvia Pop revine cu replica! Sunt banii sau nu importanti intr-o relatie? VIDEO

Silvia Pop a generat controverse pe Facebook in urma emisiunii de marti, cand s-a discutat despre importanta banilor intr-o relatie.

Atunci actrita declara ca aspectul financiar este foarte important intr-o relatie pentru ca dragostea trece prin stomac. Silvia a spus ca nu ar putea sa aiba o relatie cu un barbat care castiga mult mai putin decat ea.

 

"Am incercat sa am o relatie cu cineva care castiga mult mai putin decat mine pentru ca am zis ca daca imi place persoana respectiva nu va fi o problema acest lucru. Nu am putut. Este o problema atunci cand de exemplu eu imi permit sa plec in fiecare weekend oriunde si el nu. Sunt de acord sa faci anumite sacrificii pentru o relatie care este de cativa ani, si imparti multe cu persoana respectiva, dar nu pentru o relatie noua. Eu nu as renunta la viata mea. Daca eu imi permit de ce sa ma duc cu cortul? Sa iau un barbat sa-l intretin?", a spus Silvia Pop.

 

Ea a mai declarat printre altele ca majoritatea oamenilor care nu fac bani nu gandesc si ca nu si-ar dori sa aiba un copil pentru ca nu doreste sa se transforme intr-o sluga.

 

Silvia Pop a venit din nou astazi la "Draga mea prietena" pentru a le da replica celor care au criticat-o. Actrita a spus ca in urma emisiunii de marti a primit foarte multe mesaje in care a fost jignita dar si destule mesaje de sustinere.

 

"Au fost persoane care m-au jignit si m-au facut in toate felurile dar eu personal am primit cateva mesaje de sustinere foarte frumoase si sincere. Eu am un mod altfel de a spune lucrurile. Gandesc mai de pe strada si de multe ori nu stiu sa le spun foarte frumos ambalat sau fara sa jignesc pe cineva", a declarat actrita.

 

Ea a adaugat ca normalitatea si-o face fiecare prin viata pe care o traieste si modul in care gandeste.

 

"In cartea Secretele mintii de milionar scrie clar de ce cei saraci sunt saraci, de ce cei din clasa din mijloc sunt in clasa din mijloc si miliardarii care sunt miliardari. Singurul lucru care ii diferentiaza pe acesti oameni este modul in care fiecare gandeste si educatia. Daca cineva din orice categorie sociala ar lua cartea si ar citi-o s-ar regasi cu siguranta in exemplele prezentate acolo si ar intelege de ce se regaseste in situatia in care se afla".

 

Silvia Pop a mai spus ca educatia este foarte importanta pentru succesul unui om.

 

"Mie imi pare rau pentru acea femeie pentru ca daca acea femeie avea alti parinti poate avea alta educatie si nu ajungea menajera. Eu nu zic ca e rau sa lucrezi ca menajera sau pe santier. Eu spun ca daca as aduce pe lume un copil eu nu mi-as bate joc de el. Nu m-ar interesa ce ar face el cu viata lui dar educatia ar fi obligatorie".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate