Dupa BALENA ALBASTRA, alt joc periculos se raspandeste pe Internet. Motivul socant pentru care adolescentii fura pubelele de gunoi si le incendiaza

Spre deosebire de BALENA ALBASTRA, unde tinerii se asfixiau pentru a indeplini o porunca, acestia cauta senzatii asemanatoare celor produse de droguri.

Daca in urma cu cativa ani cei care cautau aceste senzatii isi tineau respiratia pana lesinau sau se sugrumau reciproc pentru a opri fluxul de oxigen catre creier, acum apeleaza la metode mai putin violente.

 

In Marea Britanie, politia a primit sute de sesizari privind adolescenti care fura publelele de gunoi si le incendiaza, pentru a se droga cu fumul degajat de acestea.

 

"Idiotii fura publelele din fata caselor sau a magazinelor, le duc pe terenuri virane sau un parcuri si le dau foc pentru a se distra", a marturisit Mark Hall, managerul unei companii de gunoi din zona Glasgow.

 

Pubelele respective sunt fabricate dintr-o polietilena densa care, atunci cand e incendiata, degaja monoxid de carbon si dioxid de carbon, doua gaze extrem de toxice, care taie alimentarea cu oxigen a creierului cand sunt inhalate, putand provoca traume cerebrale severe sau chiar moartea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate