Dupa Angelina Joile, urmeaza Brad Pitt? Actorul SUFERA de o boala cumplita VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:12

Banii si succesul nu aduc fericirea. Asta putem deduce din ceea ce li s-a intamplat lui Brad Pitt si Angelinei Jolie in ultima vreme.

Mai intai a fost Agelina. Cea mai frumoasa femeie de pe planeta a anuntat ca si-a extirpat ambii sani. Motivul, unul greu de inteles pentru noi, oamenii de rand. Exista suspiciunea ca Angelina sa dezvolte un cancer mamar. Iar superba artista nu a stat prea mult pe ganduri! La auzul vestii, a dat repede fuga la doctor si si-a retezat ambii sani.

Evident ca intreaga lume i-a plans de mila atat celebrei actrite, cat si sotului Pitt.
Carcotasii s-au intrebat cum o va privi de acum el, unul dintre cei mai ravniti barbati de pe planeta, pe ea, frumoasa ce a renuntat la sani? Dar socul a trecut, intrebarile s-au stins lasand loc la altele.

Aparute odata cu marturisirea lui Brad Pitt. Actorul, in varsta de 49 de ani, sustine ca sufera de o boala ce il impiedica sa recunoasca fetele celor din jur. El sufera de numita prosopagnozie, cunoscuta sub numele de "orbirea fetelor", o afectiune neurologica ce se manifesta prin imposibilitatea de a recunoaste fetele celor din jur sau, in cazuri mai grave, chiar
propria fata.

" Foarte multe persoane ma urasc deoarece considera ca nu ii tratez cu respect. Oamenii cred ca sunt arogant, insa si pentru mine este un mister. O sa fac niste teste" a povestit starul.

Pana una alta, lasand necazurile si bolile la oparte, Brangelinii se pregatesc cu zor de nunta. Pentru cea mai fericita zi a vietii, cei doi sunt hotarati sa arate exceptional.
Asa ca, de mai bine de un an, Angelina si Brad apeleaza la cele mai noi proceduri cosmetice de intinerire si de infrumusetare: botox, masti cu venin de albine, peeling cu praf de diamant, masti cu placenta de vaca, criosculptura sau tratamentele cu oxigen pentru fata, toate depasind binisor 600.000 de dolari pe luna.

Iar la toate acestea se mai adauga si baile in apa minerala, pentru care sunt folositi 2.
000 de litri saptamanal. Respectiva apa, cea mai scumpa din lume, este special adusa pentru actori din muntii Japoniei. Cel putin asa sustine presa de scandal de peste ocean.