Dumnezeule, cum arata fata asta! Pare o tanara frumoasa, care are lumea la picioare, dar corpul ei ascunde un secret teribil! Uite de au poreclit-o "dalmatianca"

Tanara este acum increzatoare in fortele ei, dar spune ca a fost greu sa treaca peste cuvintele grele pe care i le spuneau cei care o vedeau.

Yulianna Yussef, o tanara din orasul ucrainean Odessa, a fost tinta ironiilor colegilor toata viata, din cauza alunitelor si semnelor din nastere care ii acopera trupul, si a fost poreclita "Dalmatianca".

Yulianna are o alunita uriasa pe spate, care ii acopera aproape tot trunchiul. In plus, bratele si picioarele ii sunt pline de alunite mai mici. Toate semnele sunt provocate de o boala genetica, numita nerv melanocitar, care afecteaza doar 1% din populatia globala.

"Am fost numita caine dalmatian, vaca sau girafa la scoala, dar mi-am pastrat optimismul si am invatat sa nu le dau atentie", a marturisit tanara de 26 de ani.

In loc sa se ascunda, ea se comporta ca orice alta tanara de varsta ei si posteaza adesea fotografii in care isi etaleaza semnele. Datorita atitudinii ei pozitive, peste 17.000 de oameni o urmaresc pe Instragram, care o apreciaza pentru puterea de a trece peste prejudecatile celor din jur.

Iata cum arata tanara:

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate