Dumitru Sechelariu, CONDUS PE ULTIMUL DRUM de sute bacauani, rude si prieteni VIDEO

Sute de bacauani, dar si prieteni din alte judete au venit sa isi ia ramas bun de la fostul primar.

Arhiepiscopul a venit cu o coroana de flori pentru Dumitru Sechelariu. In Moldova, acesta era cunoscut ca un personaj sentimental si vulcanic, in acelasi timp, dar si un familist convins.Traia intr-o casa luxoasa la iesirea din oras. Langa vila, isi construise un parc, dar si un lac unde obisnuia sa pescuiasca. Apropiatii stiau ca pentru el cei patru copii erau totul.

Rudele sunt convinse ca fumatul i-a pus capat zilelor. In ultima vreme ajunsese sa dea gata patru pachete de tigari pe zi. Ultima sa dorinta a fost sa-si ceara iertare de la Gigi Becali, Viorel Hrebenciuc si actualului primar al Bacaului, Romeo Stavarache.

In oras toate mijloacele de transport care apartin societatii lui Dumitru Sechelariu vor avea timp de 40 de zile panglici negre legate la oglinzi, in semn de doliu. Fostul primar a fost inmormantat in cimitirul din centrul orasului. Cavoul a fost facut din marmura neagra

Dumitru Sechelariu si-a petrecut ultimii ani din viata intre spitale, tribunale si arest. Era cercetat in doua dosare in legatura cu mai multe afaceri referitoare la schimburi si achizitii de terenuri, precum si la atribuirea unor lucrari. Fostul primar al Bacaului a incetat din viata, sambata dimineata, la Viena, unde fusese transferat cu doar cateva zile inainte.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate