Duminica seara, primul sezon al serialului de comedie “Moldovenii” ajunge la final! Ce se intampla in ultimul episod al acestui sezon

Primul sezon al serialului de comedie “Moldovenii” ajunge la final, duminica, 2 februarie. Ultimul episod al acestui sezon va putea fi urmarit in acest weekend, imediat dupa reality-ul “Survivor Romania”.

Secretele bine ascunse de gura satului din Gaurenii de Jos par sa iasa la iveala, barfele de pe ulita comunei sunt intens dezbatute de locuitorii asezamantului din inima Moldovei. In tot acest timp, edilul Ghita Spagoveanu pregateste un moment de importanta nationala in Gaurenii de Jos, acesta va nascoci, impreuna cu preotul si dascalul, o noua idee de inavutire rapida. Pionii principali ai comunei pregatesc un festival de muzica electronica, care se anunta, dupa spusele lor, ca fiind unul dintre cele mai grandioase din Romania. Insa divertismentul garantat pe stadionul de fotbal nu va fi pentru placerea satenilor, ci pentru buzunarul primarului.

Forfota mare in sat, Aurica si Maria isi pregatesc tinute avangardiste pentru maretul festival de muzica electronica organizat in comuna lor. Si pentru ca trendul stilului de viata vegan patrunde pana in inima Moldovei, Aurica se va conforma mandra acestui regim.

Insa intreaga operatiune de delapidare va fi deconspirata, consecintele fiind dezastruoase pentru primarul Ghita Spagoveanu.

Oare problemele primarului isi vor gasi rezolvare? Satenii inselati se vor simti razbunati? Toate acestea le veti putea afla urmarind ultimul episod al primului sezon al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate