Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, incepe procesul “dragostei” de 1 milion de Euro

,

Celebra poveste a italianului septuagenar Francesco Thiella, înșelat de românca Simona Mărgăian, revine în casele telespectatorilor.


In articol:

Cu gândul la banii pierduți, dar și la femeia care i-a luat totul, Francesco s-a întors în România. Are probe și dovezi noi, mărturisește acesta într-un interviu în exclusivitate, echipei emisiunii “Asta-i România!”, duminică, la Kanal D.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, incepe procesul “dragostei”

După 4 ani de așteptare, procesul <dragostei> de 1 milion de euro se pune în mișcare, la Târgu-Jiu, acolo unde românca va fi judecată pentru înșelăciune în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave, dar și pentru spălare de bani în formă continuată.

Simona Margaian versus Francesco Thiella- o idilă "penală", care ar putea fi oricând subiectul unui film coproducție româno italiană; el – un bătrânel gentil, ea- o femeie frumoasă, cu 43 de ani mai tânăra, în căutarea unei vieți de lux.

O relație fierbinte începută într-un club de noapte, la Milano, întreținută cu promisiuni pentru o viață frumoasă și zeci de tranzacții bancare, s-a încheiat cu o pagubă de peste un million de euro, spun anchetatorii.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

STUDIU Oamenii pot provoca mutații animalelor sălbatice: Braconajul pentru fildeş a dus la apariția elefanţilor fără colţi

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies