Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, casa din grajd nu e acasă

,

Nu ratați, duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție a emisiunii “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


In articol:

Duminică, la “Asta-i România!” vom afla povestea cutremurătoare a mamei cu 5 copii care trăiesc departe de civilizație, într-o casă din chirpici, fost grajd, la marginea satului Siminoc, jud.

Constanța.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, casa din grajd nu e acasă

O mamă, 5 copii, o casă din chirpici, ciuruită de vânt, și un cal slăbănog, sunt personaje într-un film trist, derulat într-un decor apocaliptic. Femeia n-are carte, nici nu știe cum se scrie numele ei din buletin, așa că și-a găsit un supranume, Vandana. În brațe poartă un bebeluș de cinci luni, iar în jurul ei roiesc doi băieți de patru și nouă ani, o fetiță de 7 ani și o adolescentă de 14 ani. Toate cele șase suflete împart cămăruța improvizată dintr-un fost grajd; trăiesc aici ca în zorii civilizației, fără apă, fără curent.

Împart totul, convinși că numai ei se pot ajuta pe măsură ce sărăcia și neajunsurile sunt tot mai mari și greu de dus, însă dragostea pe care și-o poartă unii altora crește de la o zi la alta.

După școală și lecții, copiii ies dintre pereții tapetați cu carpete vechi și mucegai. Dau fuga afară, să-i încălzească soarele de primăvară. Sunt fericiți aici, în universul lor, în care n-au de niciunele, dar au bucuria copilăriei.

Când moartea se cântărește în grame

Tot duminică, la “Asta-i România!” aflăm și povestea lui Mihai Tiganetea, fost consumator de droguri, în vârstă de 35 de ani; ultimii 20 i-a trăit pe muchie de cuțit. Făcea cunoștință cu substanțele interzise pe când era doar un copil, iar la 18 ani trăia deja în lux și opulență, devenind dealer pentru VIP-uri.

Prețul pe care îl plătea îns, era viața; consumul de stupefiante grele, ani la rând, avea să-l distrugă, ca om. Când nimeni nu-i mai dădea vreo șansă, a reușit să se salveze din infernul prafurilor care îl făcuseră prizonier. Acum vrea ca povestea lui să fie semnal de alarmă și să le spună tinerilor că în lumea drogurilor moartea se cântărește în grame.

Nu ratați, duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție a emisiunii “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Kinga și Radu, schimb de replici acide! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 7 august, de la 16:00 și de la 19:00, la...

Creștere neașteptată a Chinei, în ciuda restricțiilor provocate de Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nicoleta, în lacrimi! Ce se întâmplă cu concurenta din Casa iubirii? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, sâmbătă, 6 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies