Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, bătrânica de 86 de ani care își pune viața în pericol pentru … o pâine

,

Se întâmplă într-un sat din Mureș unde Alina Iurea, bătrâna de 86 de ani este, fără voia ei, personaj într-o situație care frizează absurdul.


In articol:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne-o prezintă pe Alina Iurea, o bătrânică în vârstă de 86 de ani, care <alege> să-și pună viața în pericol, traversând apa Mureșului pe …sârmă, pentru a-și cumpăra de mâncare.

Ce veti putea urmari duminica, la Asta-i Romania, de la ora 14:30, la Kanal D 

Se întâmplă într-un sat din Mureș unde Alina Iurea, bătrâna de 86 de ani este, fără voia ei, personaj într-o situație care frizează absurdul.

În timp ce guvernanții noștri visează la orașe smart, digitalizare și transport verde, într-un colț de Românie, Alina Iurea escaladeaza o instalație improvizată cu scripeți, cu ajutorul căreia trece apa Mureșului de două ori pe săptămâna, pentru a ajunge la piață, punându-și viața în pericol pentru o pâine. Nu-i ușor, dar e posibil, în țara în care nu ne mai surprinde nimic.

asta-i romania

O batranica din judetul Mures isi risca viata pentru a merge sa cumpere o paine

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sunt imagini pe care nu avem cum să nu le privim cu sufletul la gură, întrebându-ne, cum e posibil?

Tot duminică, la “Asta-i România!” suntem părtași la visul devenit realitate al orfanilor abandonați de părinți, din Constanța, și crescuți de bunica.  După ce echipa “Asta-i România!” ne-a prezentat povestea sfâșietoare a fraților abandonați de părinți și rămași pe străzi în urma unui incendiu, mai mulți telespectatori s-au transformat în salvatorii lor.

asta-i romania

Duminica la Asta-i Romania un caz impresionant

[Sursa foto: Captură KANAL D]

O firmă de construcții le-a ridicat o nouă căsuță, chiar pe temelia casei mistuite de flăcări, iar acum micuții pășesc pentru prima dată pragul casei în care vor începe o nouă viață.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, duminică de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Calendar Creștin Ortodox, 21 noiembrie 2021. Sărbătoare mare duminică pentru credincioși. Ce trebuie să faci de Intrarea în Biserică a Maicii Domnului?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, isteria blackout

VIDEO Noi imagini de la conflictul dintre o consilieră USR și doi consilieri de la PMP și PNL

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Bărbatul cu două neveste. George Chirilă trăiește ca în trib, cu două surori și cu cei 16 copii pe care îi are cu acestea!

Povestea impresionantă a femeii care "vorbește cu pământul"! Artista Ionela Mihuleac și-a modelat viața ca un lut!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies