Ducesa Catherine, sotia printului William al Marii Britanii, a angajat un bodyguard! VEZI MOTIVUL

Acel bodyguard a fost angajat la doar o saptamana dupa scandalul generat de aparitia unei fotografii cu posteriorul dezgolit al ducesei Kate.

Ducesa Catherine, sotia printului William al Marii Britanii, a angajat un bodyguard care are misiunea de o proteja de paparazzi, asigurandu-se ca fotografiile acestora nu contin detalii umilitoare pentru familia regala, afirma presa britanica.

Acel bodyguard a fost angajat la doar o saptamana dupa scandalul generat de aparitia unei fotografii cu posteriorul dezgolit al ducesei Kate, in timpul unei vizite efectuate de aceasta in Australia si Noua Zeelanda alaturi de printul William. Ducesa a avut parte de mai multe neplaceri de ordin vestimentar in ultimele luni, insa publicarea acelei fotografii jenante a fost picatura care a umplut paharul. Angajarea unui bodyguard se inscrie in actiunile intreprinse de familia regala britanica pentru a preveni producerea in viitor a unor astfel de situatii stanjenitoare, citata de examiner.com.

Potrivit unui articol publicat in Christian Post, luni, bodyguardul a fost angajat special pentru a o proteja pe ducesa de Cambridge.

"Acel incident reprezinta o reminiscenta a celor mai grave excese comise de paparazzi in timpul vietii printesei Diana si, din acest motiv, este incidentul care i-a suparat cel mai tare pe ducele si pe ducesa de Cambridge", au declarat printul William si ducesa Catherine intr-un comunicat comun.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate