Drujba - partenerul oricarui gospodar!

Orice gospodar iscusit stie ca fara o drujba treaba merge mult mai greu, in special in sezonul rece, cand este cel mai mult nevoie sa tai lemne sau sa mai faci diverse treburi pe langa casa.

Istoria acestei inventii este adesea dezbatuta, deoarece se zice ca, inital, drujba a evoluat dintr-un prototip de fierastrau pentru operatiile ce presupun amputarea membrelor. Primul fierastrau de acest tip a fost dezvoltat de catre Bernhard Heine, un medic ortoped, de origini germane, din secolul al XIX-lea.

De atunci acest prototip de drujba a continuat sa evolueze, pana cand, in anul 1926, Emil Lerp a dezvoltat primul model de drujba alimentata cu benzina, ce a fost produsa la scara industriala.

In ziua de astazi avem foarte multe optiuni, atunci cand vine vorba de achizitonarea unei drujbe, datorita magazinelor online care ofera solutii eficiente si profesionale.

Magazinul-de-piese.ro este un site ce ofera clientilor o gama variata de drujbe la preturi competitive, acestea fiind produse de cea mai buna calitate.

Este foarte important sa stim cum sa alegem drujba potrivita, in functie de ceea ce dorim sa facem cu ea. De exemplu, pentru operatiunile care nu necesita taierea copacilor de mari dimensiuni, se recomanda drujbele cu lama scurta sau cele electrice precum drujba electrica Bosch Ake 30 S.

Acest model de drujba este ideal pentru persoanele care locuiesc la periferia orasului si ocazional au nevoie sa foloseasca drujba pentru a taia lemne de foc sau pentru a face curatenie in curte. Taiatul copacilor, de mici si medii dimensiuni, devine astfel o joaca.

Drujba electrica Bosch Ake 30 S are o putere de 1800 W, 9 m/s, fiind o unealta ce poate duce la bun sfarsit aproape orice operatiune de prelucrare a lemnului.

Fiind usor de manevrat, drujba Bosh poate taia chiar si la un unghi orizontal cu aceeasi precizie, iar lantul benficiaza de tehnologia de auto-lubrifiare.

Drujba Bosch Ake 30 S are o greutate de 3.9 Kg, iar tensiunea de alimentare este de 220 V.

Rezervorul poate stoca pana la 200 ml de ulei, iar lungimea lantului este de 350 mm, suficient cat sa produca o viteza de 9m/s.

Magazinul-de-piese.ro ofera mult mai multe produse, pe langa drujba Bosch Ake 30 S, deoarece echipa s-a specializat in comercializarea oricarui tip de drujba, fie electrica, fie pe combustibil.

Din experienta, pot sa confirm ca magaiznul-de-piese.ro ofera solutii profesionale pentru cei care vor sa profeseze intr-un astfel de domeniu sau pur si simplu pentru mentenanta copacilor din gradina proprie.

De exemplu, un produs foarte apreciat de catre cumparatorii romani, de pe site-ul magaiznul-de-piese.ro, este drujba Micul Padurar si Gospodarul. Acestea sunt doua brand-uri romanesti, foarte bune din punct de vedere calitativ si convenabile la pret.

Aceste drujbe sunt indicate pentru toti gospodarii romani care cauta solutii eficiente pentru a duce treaba facuta pe langa casa la bun sfarsit.

Recomand magazinul-de-piese.ro pentru toti cei care isi doresc solutii profesionale, la preturi foarte convenabile. Produsele din gama de drujbe de pe site sunt originale, de la producatori renumiti precum Micul Padurar, Blade Alpin, Uralmasch sau Lesnik.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate