DrSerban – clinica dentara cu servicii stomatologice moderne, rapide si tehnici nedureroase

Teama de stomatolog este legata de cele mai multe ori de durerea asociata diverselor interventii.

Dar datorita tehnicilor moderne si a evolutiei in acest sector, o clinica dentara competitiva privind serviciile oferite dispune de alternative eficiente care sa ofere drept rezultat eficienta, rapiditate si lipsa durerilor. Clinica DrSerban are si un raspuns in acest sens. 

Un cabinet stomatologic poate trata problemele dentare uzuale, dar la clinica de profil sunt acoperite toate categoriile de servicii necesare pentru sanatatea orala, pentru tratare si intretinere a danturii. La DrSerban se remarca complexitatea de servicii de la realizarea de implanturi la terapia restaurativa, de la chirurgie orala la parodontologie. 

Implanturile dentare, tot mai cautate 

In conditiile in care pierderea unui dinte sau a mai multor dinti inseamna clar atat o pierdere din punct de vedere al sanatatii dentare, cat si un minus din punct de vedere aspectual, este necesara gasirea unei solutii optime si de lunga durata. Implantul dentar a aparut ca o necesitate si daca in trecut lupta impotriva puntilor dentare, la ora actuala se stie deja ca un implant este net superior, calitativ si aspectual. Partea financiara se justifica si ea pe deplin. 

Desigur, multi motivau atunci cand se prezentau la cabinet stomatologic nevoia de a ajunge la rezultatul final cat mai rapid, de a repara lipsa dintelui sau dintilor in cel mai scurt timp si cu resurse financiare  minime. Teama de durere, de ideea in sine a implantului parea sa fie o grija in plus. Insa, cand abordarea este una complexa, lucrurile se schimba. 

Ce propune echipa de la DrSerban

In ceea ce priveste implantul dentar, recomandat oricand in defavoarea altor metode, tehnicile actuale si medicii actualizati in domeniu pot readuce zambetul complet si impecabil in 24 de ore. Ce presupune acest efort. Intr-o singura zi se realizeaza extractia, inserarea de implanturi, iar prin intermediul revolutionarului sistem de tip Fast&Fixed si a terapiei Helbo o lucrare provizorie va fi montata. Asta inseamna mai putin disconfort, mai multa precizie si siguranta actului medical, mai multa eficienta si un rezultat pe masura. 

Fast&Fixed, dupa cum explica medicul implantolog din cadrul clinicii DrSerban, se refera la un sistem complex ce permite pacientilor care au nevoie de dinti ficsi sa obtina un rezultat optim intr-un timp scurt. Este o interventie minim invaziva ce presupune recuperare mai rapida si costuri mai avantajoase. 

Ce este terapia Helbo? In completarea procedurilor, aceasta terapie se refera la lupta antimicrobiana. Este eficienta in situatii de tip periimplantite, periodontite sau afectiuni endodontice, un tratament cu laser care distruge bacteriile si ajuta la o refacere completa si rapida. Efectul sau este si de atenuare a durerilor. 

Cum ramane cu durerea? Teama multor dintre pacienti este durerea. Desigur ca procedurile specifice se realizeaza cu anestezie, deci in orice caz pacientul nu simte nimic pe durata implantului. Ulterior terapia Helbo este ajutatoare, precum si celelalte tehnici folosite, menite sa reduca si timpul de vindecare. 

Se pare ca odata cu evolutia acestui segment a intervenit si abordarea complexa ce diminueaza disconfortul, durerea, dar si durata de asteptare pana cand pacientul poate avea dinti functionali din nou. 

Preturi si raspunsuri ale celor mai frecvente intrebari pe care pacientii le au se regasesc si in cadrul paginii www.drserban.ro.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate