Drept la replica: Mario Iorgulescu nu este internat intr-un spital de lux din Italia

,

Comunicat de presa transmis de avocatul lui Mario Iorgulescu, dupa ce in ultimele zile au circulat zvonuri conform carora fiul presedintelui LPF ar fi disparut din clinica din Italia.

"Mario Iorgulescu nu a fost niciodata internat in spitalul San Raffaele, unitatea medicala prezentata ca fiind ‘a bogatasilor’, ci intr-un spital de stat la sectia terapie intensiva.

"In prezent, Mario Iorgulescu se afla in continuare internat urmand tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicala continua, recuperarea acestuia reprezentand scopul principal al familiei.

"Organele de urmarire penala au fost si sunt informate in legatura cu starea medicala a pacientului in vederea realizarii procedurilor judicioare in concordanta cu circumstantele specifice cauzei.

"Transferul domnului Mario Iorgulescu in Italia a reprezentat o operatiune impusa de situatia medicala critica a acestuia si cu scopul salvarii vietii. Transferul nu a impietat si nu impieteaza asupra desfasurarii ulterioare a procedurilor judiciare in mod corespunzator, avand in vedere apartenenta statului italian la UE.

"Avand in vedere ca toate informatiile false si provocatoare au fost publicate in conditiile existentei unui dosar penal pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, subliniem ca organele juridice au avut in orice moment toate detaliile in legatura cu locul in care se afla domnul Iorgulescu Mario, aceeasi fiind situatia si in prezent.

"In conditiile dificile date, familia a manifestat deplina cooperare posibila cu autoritatile statului roman.

"Avand in vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii in legatura cu dosarul penal aflat in curs, insa insistam asupra imprejurarii ca procedurile se deruleaza normal, fiind eminamente si exclusiv rolul organelor judiciare si al persoanelor direct implicate sa faca aprecieri asupra acestora".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunț pentru milioane de elevi. Regula care se aplică de ASTĂZI în școli

Ludovic Orban, despre o candidatură a lui Emil Boc sau Florin Cîțu la șefia PNL: Este libertate în interiorul PNL

Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

Elevii din peste 90% din școlile din România au revenit fizic în bănci de astăzi. Ce se întâmplă în Capitală?

Lista țărilor din "zona roșie" a fost actualizată! Condițiile de intrare în România! Iată ce categorii de persoane nu mai sunt nevoite să stea în carantină

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies