Drama in familie! Sotul inselat cu propriul tata VIDEO

Crina Istrate si mama ei Elena Istrate au apelat la sprijinul emisiunii "Ochii din umbra" pentru a-l ajuta pe fratele, respectiv, fiul lor sa descopere adevaratul caracter al sotiei acestuia.

Victor Istrate este casatorit cu Raluca, o tanara care are ambitii mari. Raluca provine dintr-o familie modesta, ea si-a dorit dintotdeauna sa-si depaseasca conditia. In prezent lucreaza la firma familiei Istrate, implicandu-se in diferite afaceri. De cand s-a angajat Raluca la firma, afacerea a inceput sa mearga prost. Cumnata si soacra banuiesc ca aceasta ar avea o relatie extraconjugala cu cineva dintr-o firma rivala. In acest caz nu este in joc doar reputatia si orgoliul ranit al lui Victor, ci si viitorul intregii familii.

Investigatiile au confirmat banuielile Crinei si ale mamei sale. Raluca avea nu una, ci mai multe relatii extraconjugale. Dar descoperirile au fost socante. Ceea ce facea Raluca era mai mult decat o simpla infidelitate. Tanara isi insela sotul cu nimeni altul decat socrul ei, tatal lui Victor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate