Drama care i-a marcat semnificativ viața Ancăi. De ce nu se poate apropia de concurenții din ”Casa Iubirii” Urmăriți o nouă ediție, marți, 15 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Drama care i-a marcat semnificativ viața Ancăi

Sursa: Captură KANAL D

Anca a făcut dezvăluiri fără precedent despre drama care i-a marcat viața.

Anca duce în spate o povară grea, viața i-a fost marcată de un accident îngrozitor. Concurenta a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Anca: ”M-au întrebat: A murit?”

Anca a dezvăluit că a uitat cum e să fie înconjurată de oameni, căci viața i-a fost marcată de o dramă puternică.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Anca pe cine este supărată.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian au ajuns în pragul eliminării! „Nu vreau să pleci” Radu varsă lacrimi amare în așteptarea verdictului! Iată cine a părăsit emisiunea, duminică, 13 noiembrie!

”Pe mine! (n.r De ce?) Pentru că m-am făcut prea tare și în momentul de față nu mai știu să stau cu persoanele, m-am învățat să stau singură.

(n.r Ești sigură că ești fericită?) Nu. Au fost numai probleme. (n.r Care a fost cea mai mare?) Accidentul! Când a avut accidentul, eu îl lăsasem, m-au sunat și m-au întrebat: a murit? Am lăsat totul și m-am întors acasă”,
a spus Anca printre lacrimi.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anca duce în spate o durere mare, problemele s-au ținut lanț în viața ei, astfel nu poate spune că este fericită. De-a lungul timpului a fost de multe ori pusă la încercare, astfel, toate problemele au făcut-o să devină mai puternică și să se îndepărteze de oameni. 

Aceasta a dezvăluit că este foarte supărată pe ea, căci toate problemele au făcut-o să se îndepărteze de oameni.

Radu, impresionat peste măsură de apariția sfioasei Cristina în Casa iubirii! „Am simțit că vrea să mă sărute!” Iată cum a interpretat concurentul gesturile tinerei și ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor! 

Este bine cunoscut faptul că, Anca a intrat pentru Ionuț în casă, însă, cu timpul, și-a dat seama că rezonează mai bine cu Radu. După ce Radu a dezvăluit că încă mai are sentimente pentru Kinga, Anca a decis să păstreze distanța. În ediția de mâine veți afla ce a făcut-o pe șatenă să devină vulnerabilă și să plângă în fața camerei.

Citește și: Lacrimi și suspine pentru Kinga. Sufletul lui Radu este bulversat după plecarea blondinei. Care este cel mai mare regret al lui: ”Ar fi stat lucrurile altfel între noi”

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, marți, 15 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D și aflați prin ce dramă a trecut Anca, una dintre cele mai noi concurente din casă, și cum i-a marcat viața.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies