"Draga mea prietena" revine luni, 2 septembrie, de la ora 10.00, la Kanal D!

Draga mea prietena revine luni, 2 septembrie, de la ora 10.00, la Kanal D!

Paula Chirila si Cristina Cioran isi dau intalnire cu telespectatorii Kanal D incepand din 2 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Emisiunea “Draga mea prietena” revine pe micul ecran intr-o casa noua, mult mai spatioasa si mai primitoare. In fiecare dimineata, telespectatorii, vor afla care sunt evenimentele importante din oras (filme/party-uri/concerte), vor putea intra in intimitatea celor mai iubite persoane publice din Romania, vor fi pusi la curent cu noutatile in materie de sanatate, frumusete si gastronomie. Ca si pana acum, bucatarul Doru Serban va exemplifica cele mai gustoase retete culinare si le va oferi telespectatorilor cele mai de pret sfaturi din bucatarie.

 “Abia astept sa incepem noul sezon. Toata vara ne-am gandit ce sa aducem nou si am inceput prin a schimba cateva rubrici. Vrem sa fim mai dinamici, sa reinventam ideea de infotainment, de divertisment de dimineata, cu informatii utile pentru cei care au nevoie de ele. Asteptam telespectatorii intr-un nou decor mult mai elegant, mult mai potrivit noua. In revenirea pe micul ecran, am tinut cont de sugestiile telespectatorilor si, bineinteles, de criticile lor”, a spus Cristina Cioran.
 

 “In emisiunea “Draga mea prietena” vom vorbi cu oameni care conteaza, oameni importanti, personalitati mai mult sau mai putin uitate de public. Incercam sa aducem in fata adevaratele valori ale Romaniei. Vom ocoli derizoriul, si vom asigura o informatie de calitate, dublata de distractie la maximum. Experienta emisiunii pe litoral a fost o sursa de inspiratie pentru noi, ne-am incarcat bateriile, si avem atata energie de oferit si atatea lucruri frumoase de aratat, incat abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii. Intalnirea in carne si oase cu ei a fost pentru mine definitorie si inspirationala. Mi-am dat seama cat de mult conteaza ce si cum oferi, conteaza gandurile bune cu care pornesti la drum, zambetul pe care-l oferi celor din jurul tau. Inca o data mi s-a reconfirmat ca doar daruind cu generozitate poti primi insutit. Am iesit cu inima deschisa, am daruit zambete si am primit tone de iubire, iar pentru asta le multumesc telespectatorilor!”, a spus Paula Chirila.
 

Nu ratati, emisiunea “Draga mea prietena” prezentata de Paula Chirila si Cristina Cioran, incepand din 2 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate